Λοιπόν, αγαπημένοι αναγνώστες των Hard Talks, βγάλτε τα ποπ-κορν, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε η νέα σειρά του Netflix που δεν θέλουμε να τελειώσει.

Στο τελευταίο επεισόδιο είχαμε «εξέγερση» στην ΠΓ, διχασμούς, αιχμές, και μια δόση από πολιτικό *reality* που ούτε το House of Cards θα μπορούσε να φανταστεί. Και ετοιμαστείτε για το επόμενο επεισόδιο του πολιτικού reality που λέγεται «Ελλάδα 2024». Μητσοτάκης και Ανδρουλάκης ετοιμάζονται για ραντεβού – όχι στα τυφλά, αλλά στα… θεσμικά, ενώ ο Τσίπρας ετοιμάζεται για ομιλία στον Πειραιά και ο Κασσελάκης στην Κολοκοτρώνη. Άντε τώρα να καταλάβεις ποιος είναι ο πραγματικός πρόεδρος και ποιος απλά… περιμένει να πέσουν τα φώτα.

Αλλά μην ξεχνάμε και τον τραχανά που άπλωσε ο Γεραπετρίτης με τα ελληνοτουρκικά. Ο άνθρωπος μάλλον είδε Die Hard και αποφάσισε να θυσιαστεί για την πατρίδα, δηλώνοντας πρόθυμος να τον πουν προδότη. Ε, και κάπου εκεί άρχισαν να παιρνουν φωτιά τα «τέλια» της δεξιάς, και τα εσωτερικά μέτωπα άρχισαν να φουντώνουν. Διαβάστε περισσότερα στο Newpost.gr