Facebook Pixel Απίστευτη απορία από αναλυτή! Τί έταξε ο Μητσοτάκης στον Ερντογάν; "Καραμπόλα" με Τσίπρα
Life
| 2022-07-11 10:14:00

Απίστευτη απορία από αναλυτή! Τί έταξε ο Μητσοτάκης στον Ερντογάν; "Καραμπόλα" με Τσίπρα

του Γεωπόλδου
Απίστευτη απορία από αναλυτή! Τί έταξε ο Μητσοτάκης στον Ερντογάν; "Καραμπόλα" με Τσίπρα

Ο επισμηναγός ε.α.Στέφανος Καραβίδας σχολιάζει την τουρκική ρητορική δια στόματος Ερντογάν εις βάρος του Έλληνα πρωθυπουργού.

Την προκλητική ρητορική του Ερντογάν κατά της Ελλάδας, μετά τη σύνοδο του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη, σχολίασε ο Στέφανος Καραβίδας.

Ο επισμηναγός ε.α.μίλησε στον Focus Fm, όπου ρωτήθηκε για τις προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου προέδρου και την επίθεση κατά του Έλληνα πρωθυπουργού! Τότε ο Έλληνας ιπτάμενος γύρισε τον χρόνο πίσω, φέρνοντας ένα παράδειγμα από την εποχή που κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Ερντογάν, όπως τόνισε, είχε επιτεθεί ξανά σε Έλληνα ηγέτη, όταν είχε προϋπάρξει μεταξύ τους συνεννόηση. Το 2016 ο Αλέξης Τσίπρας είχε τάξει στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ότι θα του παραδώσει τους “8” που διέφυγαν στη χώρα μας μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα.

Ωστόσο, ο Τούρκος πρόεδρος συνειδητοποίησε, ότι στην Ελλάδα υπάρχει Δικαιοσύνη. Οπότε έπρεπε να κινηθούν κάποιες διαδικασίες και εν τέλει οι “8” αξιωματικοί από την Τουρκία δεν εκδόθηκαν. Και τώρα αναρωτιέται ο Στέφανος Καραβίδας, τί έταξε ο Μητσοτάκης Ερντογάν, αναφερόμενος στο τετ α τετ που είχαν οι δύο άνδρες πριν μερικούς μήνες στην Κωνσταντινούπολη, σε μία συνάντηση για τα λεγόμενα της οποίας ο αρχηγός του ελληνικού κράτους δεν έχει ενημερώσει ακόμα κανέναν...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags