Facebook Pixel Η Γουάντα Νάρα μίλησε για την πρώτη της νύχτα πάθους με τον Ικάρντι: "Θυμάμαι τον πόνο που είχα..."
Life
| 2024-01-15 12:59:00

Η Γουάντα Νάρα μίλησε για την πρώτη της νύχτα πάθους με τον Ικάρντι: "Θυμάμαι τον πόνο που είχα..."

Sportdog Team
Η Γουάντα Νάρα μίλησε για την πρώτη της νύχτα πάθους με τον Ικάρντι: "Θυμάμαι τον πόνο που είχα..."

Η Γουάντα έδωσε συνέντευξη στην αδερφή της Ζάιρα στην εκπομπή 'Rumis' στην οποία αποκάλυψε ζουμερές λεπτομέρειες για το ξεκίνημά της με τον ποδοσφαιριστή.

Η επιχειρηματίας από την Αργεντινή μίλησε για το ξεκίνημά της με τον Μάουρο Ικάρντι όταν ήταν ακόμη παντρεμένη με τον συμπατριώτη της ποδοσφαιριστή Μάξι Λόπεζ.

Η Γουάντα Νάρα έδωσε λεπτομέρειες για το πώς ήταν η πρώτη της βραδιά πάθους με τον νυν σύζυγό της και πατέρα των δύο κορών της, Φραντσέσκα και Ισαβέλλα.

"Ήμασταν φίλοι. Δεν νομίζω ότι το είπα ποτέ. Τσακωνόμουν με τον Μάξι Λόπεζ, χωρισμένος, ζούσα στο ίδιο σπίτι, αλλά κοιμόμουν σε διαφορετικά δωμάτια. Μέσα στην κρίση που κανείς δεν ήξερε, ο Μάουρο ήταν φίλος μου και το ήξερε», ανέφερε.

Το μοντέλο αποκαλύπτει ότι οι πρώτες συναντήσεις της με τον παίκτη της Γαλατασαράι έγιναν στο εργένικο διαμέρισμά του: «Πρέπει να πέρασαν 200 γυναίκες από αυτό το στρώμα, αλλά μετά από εμένα, ήταν ολοκληρωτική καταστροφή. Το στρώμα δεν ήταν πλέον χρήσιμο. Θυμάμαι τον πόνο που είχα στο σώμα μου την επόμενη μέρα γιατί δεν είχα συνηθίσει να τα δίνω όλα. Έπαιρνα ιβουπροφαίνη κάθε τέσσερις ώρες», προσθέτει χωρίς να αφήνει λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags