Facebook Pixel Διαζύγιο: Χωρισμός ΒΟΜΒΑ για πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή - Ελπίζει ακόμα να γυρίσει στο σπίτι!
Life
| 2024-01-28 09:29:00

Χωρισμός ΒΟΜΒΑ για πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή - Ελπίζει ακόμα να γυρίσει στο σπίτι!

Sportdog Team
Χωρισμός ΒΟΜΒΑ για πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή - Ελπίζει ακόμα να γυρίσει στο σπίτι!

Ο γάμος του έχει τελειώσει εδώ και μήνες, όμως ο ίδιος δεν θέλει να πει τίποτα δημόσια…

Επιδημία διαζυγίων υπάρχει το τελευταίο διάστημα.

Πολλές αλλαγές υπάρχουν στην ελληνική showbiz το τελευταίο διάστημα, καθώς μπορεί να μη γράφονται πολλά και να μη δημοσιεύονται φωτογραφίες και βίντεο, αλλά πολλά είναι τα… καυτά νέα που έχουν κυκλοφορήσει!

Και μπορεί οι εγκυμοσύνες να διαρρέονται και σιγά σιγά να μαθαίνονται, αφού είναι ευχάριστα τα νέα, όμως τα διαζύγια και οι τσακωμένοι παραμένουν κρυφοί, μέχρι να βρεθεί ο επόμενος.

Όπως διαβάσαμε λοιπόν στο okmag.gr, τις επόμενες ημέρες θα μάθουμε ένα ακόμα διαζύγιο-βόμβα, που θα προκαλέσει αίσθηση στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει: «Ποιος πασίγνωστος τραγουδιστής έχει χωρίσει εδώ και έναν χρόνο σχεδόν με τη σύζυγό του αλλά δεν έχει σταματήσει να ελπίζει σε επανασύνδεση;».

Dr Love’s news

Επανασύνδεση για τη Στέλλα Μιζεράκη και τον Dr Χταπόδια μετά τον χωρισμό (που είχε παραδεχτεί η ίδια!) λόγω… απόστασης καθώς ο γνωστός influencer έχει μετακομίσει από τον Σεπτέμβριο στην Κύπρο για επαγγελματικούς λόγους. Έτσι κι αλλιώς το ζευγάρι, όπως είχαμε πει και στην εκπομπή, δεν είχε σταματήσει ποτέ να έχει επικοινωνία. Μάλιστα στα τέλη Νοέμβρη τους είχαμε δει να γιορτάζουν τα γενέθλιά της στο εστιατόριο «Καλά Καθούμενα» στο Γκάζι

 

Νέο ζευγάρι στην πόλη: Η παρουσιάστρια του Attica TV Ανθή Σαλαγκούδη και ο γνωστός φωτογράφος Κοσμάς Κουμιανός είναι αχώριστοι τους τελευταίους μήνες. Μάλιστα οι δυο τους είχαν θεαθεί πρώτη φορά σε ρομαντικό δείπνο πριν από δυο μήνες περίπου στο La Meat Maison της Κηφισιάς αλλά τότε η δημοσιογράφος είχε αρνηθεί ότι έτρεχε κάτι μεταξύ τους.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags