Facebook Pixel Τεράστια αλλαγή στην εικόνα του Μάρκου Σεφερλή - Αποκάλυψη Ελένη Τσολάκη
Life
| 2024-03-16 14:23:00

Τεράστια αλλαγή στην εικόνα του Μάρκου Σεφερλή - Αποκάλυψη Τσολάκη: "Πρώτη φορά τον βλέπω έτσι"! (Vid)

Sportdog Team
Τεράστια αλλαγή στην εικόνα του Μάρκου Σεφερλή - Αποκάλυψη Τσολάκη: "Πρώτη φορά τον βλέπω έτσι"! (Vid)

Τι συμβαίνει με τον αγαπημένο και πολύ πετυχημένο παρουσιαστή του ΣΚΑΪ και φυσικά ηθοποιό; Η παρουσιάστρια του OPEN μας ξάφνιασε…

Ο Μάρκος Σεφερλής και το τηλεοπτικό του μέλλον απασχόλησαν το Πρωινό Σουσού και ο Νίκος Γεωργιάδης είχε ρεπορτάζ.

«Ευχάριστα τα νέα τουλάχιστον για τον ΣΚΑΪ γιατί αποφάσισε να ενεργοποιήσει το +1 στο συμβόλαιό του. Είναι και μια οικονομική συμφωνία πάρα πολύ καλή για τον Μάρκο. Επιθυμία του ΣΚΑΪ είναι το Ορκιστείτε παρακαλώ. Εκκρεμεί ένα ραντεβού με τη διοίκηση του καναλιού για να τα βάλουν όλα κάτω για να δουν πώς θέλει κι εκείνος να γίνει αυτή η σειρά» ανέφερε.

Η Ελένη Τσολάκη θύμισε πόσο διεκδίκησε το κανάλι και πήρε τελικά τον ηθοποιό από τον ΑΝΤ1, ενώ αποκάλυψε πως πρόσφατα συναντήθηκε με τον Μάρκο Σεφερλή και της έκανε πόσο πολύ έχει αδυνατίσει. "Πρώτη φορά τον βλέπω τόσο αδύνατο, δουλεύει πάρα πολύ", ανέφερε χαρκατηριστικά!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Η πληθωρική Χριστίνα τρέλανε τον Σεφερλή - "Μοναδική στην Ελλάδα, έχει όλες τις χάρες του Θεού πάνω της"! (Vid)

Μία παρουσία έκπληξη έκπληξη είχαμε στο τελευταίο επεισόδιο του παιχνιδιού «η μαμά μου μαγειρέψει καλύτερα από τη δική σου», καθώς εμφανίστηκε η Χριστίνα Παπαδελή!

Η Χριστίνα, που έχει ασχοληθεί με το χορό και τώρα είναι ραδιοφωνική παραγωγός, εντυπωσίασε τον παρουσιαστή Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος την παρουσίασή της μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την όμορφη μελαχρινή και πραγματικά την αποθέωσε…

 

Για όσους δεν θυμάστε, η Χριστίνα Παπαδελή είναι χορεύτρια και μοντέλο, ενώ τα τελευταία χρόνια είχε απασχολήσει τα media για την σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα!

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags