Παρούσα στο Euro της Γερμανίας που θα διαρκέσει από τις 14 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου θα είναι η Ιβάνα Κνολ, η σέξι οπαδός και influencer, η οποία κέντρισε τα βλέμματα στο προηγούμενο Μουντιάλ του Κατάρ, με τις "καυτές" εμφανίσεις της στις κερκίδες.

Πλέον, αποκάλυψε ότι θα βρίσκεται και στο επερχόμενο Euro, παραχωρώντας συνέντευξη στην "Bild", με αφορμή την έναρξη του τουρνουά σε λίγες ημέρες.

Η Κροάτισσα καλλονή είπε στο γερμανικό μέσο: «Είχα ένα φίλο με τον οποίο ήμουν μαζί για 10 χρόνια. Χωρίσαμε πέρυσι. Τώρα είμαι ελεύθερη, αλλά δεν ψάχνω για νέο άνδρα αυτή τη στιγμή. ..Δεν ξέρω ακόμα ακριβώς τι θα φορέσω. Μάλλον κάτι αυθόρμητες ιδέες. Μπορεί να ράψω και κάτι γρήγορα. Ή θα κολλήσω την κροατική σημαία σε ρούχα που μου αρέσουν. Αυτό έκανα και στο Κατάρ».

Στη συνέχεια σημείωσε ότι «θα έρθω στο Βερολίνο στις 10 Ιουνίου. Η Κροατία θα παίξει εκεί με την Ισπανία στις 15 Ιουνίου. Τέσσερις ημέρες αργότερα θα είμαι στο Αμβούργο για το παιχνίδι με την Αλβανία. Και στη συνέχεια, στις 24 Ιουνίου, θα είμαι στη Λειψία για τον αγώνα με την Ιταλία. Θα παρακολουθώ όλα τα παιχνίδια της Κροατίας και ελπίζω να μείνω στη Γερμανία μέχρι τον τελικό...».

Απολαύστε την πιο σέξι οπαδό που σίγουρα θα μας χαρίσει "καυτές" στιγμές στα γήπεδα της Γερμανίας...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ivana Knöll (@knolldoll)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ivana Knöll (@knolldoll)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ivana Knöll (@knolldoll)