Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά. Οι δυο τους είναι για ορισμένους από τον χώρο της τηλεόρασης ζευγάρι. Ωστόσο κανένας από τους δύο δεν το έχει επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει. 

Το βράδυ της Τρίτης 11 Ιουνίου, η ραδιοφωνική παραγωγός και ο δημοσιογράφος ήταν μαζί με παρέα για ποτό. Μέσω Instagram, η Μαρία Αντωνά ανέβασε ένα boomerang story, δείχνοντας το ποτό της και έγραψε με ποιους ήταν στο μπαρ. Όπως έκανε γνωστό, βγήκε με τον Γιώργο Λιάγκα, τον Κώστα Πηλαδάκη, την κολλητή της φίλη, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, την Λεάννα Μάρκογλου και τον Πάνο Καλίδη.

Στη συνέχεια, οι δυο τους πέρασαν ένα Σαββατοκύριακο στον Πόρο, όπως φάνηκε στις αναρτήσεις τόσο της ραδιοφωνικού παραγωγού, όσο και του δημοσιογράφου και σύμφωνα με την εκπομπή «Happy Day» ήταν μαζί στο νησί. Και κάπως έτσι φούντωσαν οι φήμες και φτάσαμε στη χθεσινή συνέντευξη σε περιοδικό!

 

Η Μαρία Αντωνά απάντησε σε ερώτηση σχετικά με τον Γιώργο Λιάγκα, με τον οποίο φέρεται να έχει σχέση το τελευταίο διάστημα.

Η ραδιοφωνική παραγωγός, ρωτήθηκε στη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε στο ΟΚ!: «Τον Γιώργο τον γνώρισες μετά το Survivor;». Η απάντησή της ήταν: «Τον γνώρισα πριν 7 χρόνια, είχα κάνει δοκιμαστικό για το Late Night που παρουσίαζε τότε στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, με είχε προτείνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Τελικά δεν με είχαν επιλέξει, πήραν την Νικολέττα Ράλλη».

Για το τι εντύπωση της είχε αφήσει η πρώτη συναναστροφή μαζί του, σχολίασε: «Ήταν πολύ γρήγορος στον λόγο του. Το δοκιμαστικό εκείνο δεν πρέπει να είχε κρατήσει πάνω από δυο λεπτά. Και εγώ έλεγα "Τι έγινε; Αυτό ήταν; Τελειώσαμε;"».

Στην πορεία, η Μαρία Αντωνά τόνισε ότι πάντα είχαν επαφή, λέγοντας: «Ένα "γεια" το λέγαμε πάντα. Ανταλλάσσαμε και ευχές στις γιορτές».

Όσο για το αν την έχει τρομάξει η έκταση που έχει λάβει η προσωπική της ζωή τον τελευταίο καιρό, κυρίως για τις κοινές εξόδους της με τον Γιώργο Λιάγκα, απάντησε: «Όχι, δεν τρόμαξα. Συνειδητοποίησα όμως ότι η προσέγγιση μου πλέον πρέπει να είναι τελείως διαφορετική. Δεν θέλω πια να είμαι πολύ ανοιχτή σε αυτό το κομμάτι. Να μη μιλάω συνέχεια για αυτό, χωρίς να σημαίνει ότι αποποιούμαι μια κατάσταση. Δεν θέλω να πω ψέματα, αλλά από την άλλη δεν θέλω να το προβάλω. Δεν υπάρχει κανένας λόγος. Ούτε με την προηγούμενη σχέση μου ήμουν έτσι, μέχρι που ήρθε στη ζωή μου το reality. Διαπίστωσα ότι αυτό είναι κακό».

Ραπτόπουλος: Γι’ αυτό είναι με τον Γιώργο Λιάγκα η Μαρία Αντωνά!

Το ζευγάρι όμως σχολίασε, με τον δικό του τρόπο και ο Κωστής Ραπτόπουλος, ο οποίος σε διαδικτυακή του συνέντευξη υπερασπίστηκε τον Γιώργο Λιάγκα και κόντρα σε όσα περίμεναν οι περισσότεροι, σημείωσε πως οι άνδρες τον ζηλεύουν και ότι οι γυναίκες θα τον ερωτεύονταν ακόμα και αν ήταν χασάπης.

Τον Λιάγκα τον ζηλεύετε. Ο Σπαλιάρης και ο Πασχαλάκης είναι κούκλοι, παιδαράδες. Γελάνε όταν λένε οι γυναίκες είναι ωραίος άνδρας. Κι εγώ έχω καλύτερους κοιλιακούς, αλλά θα του φάω την γκόμενα επειδή είναι κοιλαράς; Ο Λιάγκας είναι γοητευτικός, έχει τύπο. Και χασάπης να ήταν θα είχε πάλι γκόμενες. Γι’ αυτό και η Μαρία Αντωνά είναι μαζί του, αν και 20 χρόνια μικρότερη. Όχι για τη δημοσιότητα».

Δείτε μετά το 55.50: