Την αποθέωση από τους followers της γνώρισε η Λάουρα Νάργες, «ανεβάζοντας» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες της με μαγιό, χωρίς φίλτρα.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός και ο σύντροφός της, Χρήστος Σαντικάι, καλωσόρισαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί τον Σεπτέμβριο του 2022, με την ίδια να ξεκινάει διατροφή και γυμναστική μερικούς μήνες μετά τη γέννηση του γιου της.

Η Λάουρα Νάργες, απολαμβάνει τώρα το καλοκαίρι παρέα με την όμορφη οικογένειά της, και αναρτά άκρως δροσερά στιγμιότυπά της με μαγιό, κερδίζοντας την εκτίμηση των followers της για την επιλογή της να δείχνει «προς τα έξω» τη φυσική της εικόνα.

Λάουρα Νάργες: Τα αποθεωτικά σχόλια από τους followers της

Κόντρα στις επιταγές των social media, που θέλουν αψεγάδιαστα σώματα σε βαθμό κέρινου ομοιώματος, η Λάουρα Νάργες ανήρτησε σειρά φωτογραφιών της όπου καταγράφεται χωρίς φίλτρα στην κάμερα, να απολαμβάνει το καλοκαίρι της.

«Πόσο ακομπλεξάριστη που δεν έχεις κάνει ρετούς σ’ αγαπώ», «Πανέμορφη, αληθινή, ακομπλεξαριστη», «Επιτέλους ένα αληθινό σώμα χωρίς φίλτρα», «Υπέροχη και αληθινή», ήταν μόνο μερικά από τα πολυάριθμα σχόλια που έλαβε η Λάουρα Νάργες στις σχετικές αναρτήσεις της, για την επιλογή της να δείξει το σώμα της όπως είναι, χωρίς να κρύψει τις όποιες «ατέλειές» του.