Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνς μπασκετμπολίστες τα τελευταία χρόνια, καθώς έχει κομβικό ρόλο τόσο στον Ολυμπιακό του Γιώργου Μπαρτζώκα όσο και στην Εθνική Ελλάδας.

Ωστόσο, ο γκαρντ του Ολυμπιακού παίζει μπάλα και… εκτός παρκέ, καθώς έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Γιώτας Γεωργακοπούλου!

Ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού και η σύντροφός του είναι τρία χρόνια μαζί, συζούν σε ένα σπίτι στα νότια προάστια,  αγαπούν τα ταξίδια και σπάνια μοιράζονται προσωπικές τους στιγμές στα social media.

Το ζευγάρι σύντομα σκέφτεται να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του. Γνωρίστηκε στο νησί καταγωγής του Γιαννούλη Λαρεντζάκη, την Κύνθο και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.

Η Γιώτα Γεωργοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μάνη. Μαζί με την αδελφή της, Κάλη, έχουν δημιουργήσει τη δική τους εταιρεία με μαγιό, τα ggioswim. Από μικρές είχαν όνειρο να ασχοληθούν με τη μόδα.

Κάνοντας το πρώτο τους επιχειρηματικό βήμα και αντλώντας έμπνευση από τα ξέγνοιαστα καλοκαίρια της παιδικής τους ηλικίας, φέτος παρουσίασαν την πρώτη τους συλλογή με μαγιό και beachwear, η οποία ενσαρκώνει το πνεύμα της καλαισθησίας και της δυναμικότητας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kali Georgopoulou (@calie_georgopoulou)

Τα μαγιό είναι φτιαγμένα με σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια, από ιταλικά υφάσματα σε κομψά κοψίματα, μοναδικά χρώματα, σχέδια, με άψογη εφαρμογή για να τονώνει τη γυναικεία αυτοπεποίθηση!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη G G I O SWIM (@ggioswim)