Την προετοιμασία για τη νέα σεζόν ξεκίνησε τη Δευτέρα (26/8) ο Ολυμπιακός με την πρώτη προπόνηση στο ΣΕΦ, με τα φώτα βέβαια να πέφτουν πάνω στον Σάσα Βεζένκοφ.

Ο 29χρονος φόργουορντ άρχισε με τη σειρά του τη δουλειά στη νέα του θητεία με τα ερυθρόλευκα, το ίδιο ισχύει και για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, την ίδια στιγμή που ο Μουσταφά Φαλ έκανε βάρη και ακολούθησε το δικό του πρόγραμμα.

Ο Γάλλος σέντερ, που είχε υποστεί κάταγμα κόπωσης τον περασμένο Μάιο, θα κάνει νέες εξετάσεις την Τρίτη (27/8) για να διαπιστωθεί η κατάστασή του, ενώ ο επίσης τραυματίας -και νεοαποκτηθείς- Κίναν Έβανς συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν είχε διαθέσιμους τους Γουόκαπ, Παπανικολάου, Πετρούσεφ και Μιλουτίνοφ, με τους δύο πρώτους να ενσωματώνονται στις 2 Σεπτεμβρίου στις προπονήσεις, ενώ οι δύο Σέρβοι θα ξεκινήσουν την Τρίτη (27/8), με αυτό το καρέ των παικτών να έχει λάβει λίγη άδεια παραπάνω λόγω της παρουσίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι την προετοιμασία θα ακολουθήσουν και οι νεαροί Γιώργος Μπουρνελές, Θοδωρής Παυλόπουλος και Στέφανος Σπάρταλης, έχοντας βοηθητικό ρόλο.