Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά πέρασαν ένα ξεχωριστό καλοκαίρι.

Ήταν το πρώτο τους καλοκαίρι ως ζευγάρι και απόλαυσαν ξέγνοιαστες στιγμές στην Τήνο, τη Μύκονο, τους Παξούς, ενώ βρέθηκαν και για λίγες μέρες στο Μεγανήσι πριν επιστρέψουν στην Αθήνα και στις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι κανένας από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι ωστόσο όταν η κάμερα του Mykonos Live TV τους περίμενε έξω από γνωστό εστιατόριο του νησιού, ο Γιώργος Λιάγκας έδειξε τη δυσαρέσκειά του.

«Πάγωσε» και προσπέρασε τον δημοσιογράφο χωρίς να πει κουβέντα ενώ την ίδια στιγμή η ραδιοφωνική παραγωγός έγινε… «μπουχός», αφού κινήθηκε προς άλλη κατεύθυνση και χάθηκε μες στο σκοτάδι!

Το ζευγάρι λοιπόν έκανε τις προηγούμενες μέρες τις διακοπές του στο Μεγανήσι και διέμειναν στο μαγευτικό θέρετρο, Azur Retreat.

Το Azur Retreat βρίσκεται στο Μεγανήσι, σε απόσταση 1,8χλμ. από την παραλία Χερνιάδες και είναι ένα υπερπολυτελέστατο ξενοδοχείο. Αν κάποιος γκουγκλάρει θα δει πως οι δυο με τρεις βραδιές αυτή την περίοδο στο συγκεκριμένο θέρετρο κοστίζουν γύρω στα 600 ευρώ.

Ερωτικά τρίγωνα: Λιάγκας, Αντωνά, Ρέμος και παίκτης ΑΕΚ πρώην της Χρηστίδου

Στον λαμπερό και συχνά αμφιλεγόμενο κόσμο της ελληνικής showbiz, οι σχέσεις δεν είναι ποτέ απλές. Όσο οι κάμερες αστράφτουν και οι φήμες κυκλοφορούν, τα ερωτικά τρίγωνασυχνά γίνονται το επίκεντρο της προσοχής. Μέσα από τις πολυτελείς εκδηλώσεις και τις δημόσιες εμφανίσεις, οι προσωπικές ζωές των διασημοτήτων αποκαλύπτονται, προσφέροντας υλικό για πρωτοσέλιδα και τηλεοπτικά πάνελ.

Στο παρόν άρθρο, θα εξερευνήσουμε μερικά από τα πιο πολυσυζητημένα ερωτικά τρίγωνα της ελληνικής showbiz, που άφησαν το σημάδι τους στην επικαιρότητα.

Θα ξεκινήσουμε με το πιο πρόσφατο. Η Μαρία Αντωνά μετά τον χωρισμό της με τον Άρη Σοϊλέδη βρήκε παρηγοριά στον ώμο του Γιώργου Λιάγκα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα επίσης η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία μετά την σχέση της με τον Αντώνη Ρέμο, βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Η Κάτια Ζυγούλη, πριν το Σάκη Ρουβά, ήταν μαζί με τον Γιώργο Χειμωνέτο, μια σχέση που οι παλιοί μόνο την θυμούνται.

Η γνωστή ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου, πολύ πριν γνωρίσει τον σύζυγό της Αλέξανδρο Σταύρου, είχε σχέση με τον Παύλο Ευαγγελόπουλο.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, έχει υπάρξει ζευγάρι με τον Γιώργο Αλεξόπουλο, μια σχέση που δεν προχώρησε αφού γνώρισε τον Θοδωρή Μαραντίνη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο υπέροχους γιους.

Πηγή: iciao.gr