Η Αλέσια Μαρκούτσι, η διάσημη 49χρονη Ιταλίδα παρουσιάστρια και ηθοποιός, δεν διστάζει να μοιραστεί με τους followers της στο Instagram λεπτομέρειες από την προσωπική της ζωή, απαντώντας ακόμα και στις πιο ασυνήθιστες ερωτήσεις. Σε μία από αυτές τις συνεδρίες ερωτήσεων-απαντήσεων, η Μαρκούτσι προκάλεσε αίσθηση όταν αποκάλυψε πως έχει κάνει έρωτα μέσα σε αεροπλάνο, αφήνοντας άφωνο το κοινό της.

Η αποκάλυψη στο Instagram

Όπως κάθε εβδομάδα, η παρουσιάστρια ανοίγει διάλογο με τους ακολούθους της στο Instagram, απαντώντας με ευθύτητα και χιούμορ σε κάθε είδους ερωτήσεις. Αυτή τη φορά, όμως, όταν ερωτήθηκε για το πιο περίεργο μέρος όπου είχε κάνει σεξ, η Μαρκούτσι προκάλεσε έκπληξη λέγοντας πως αυτό συνέβη μέσα σε αεροπλάνο. Ωστόσο, δεν θέλησε να επεκταθεί σε περισσότερες λεπτομέρειες, αφήνοντας το κοινό της με πολλές απορίες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alessia Marcuzzi (@alessiamarcuzzi)

Οι φήμες για τον “τυχερό” πρώην τερματοφύλακα

Η αποκάλυψη της Μαρκούτσι δεν έμεινε απαρατήρητη, και το περιοδικό “Chi” έσπευσε να δώσει την δική του εκδοχή της ιστορίας. Σύμφωνα με το έντυπο, τα στοιχεία που ανέφερε η παρουσιάστρια δείχνουν ότι αυτό το περιστατικό ίσως συνέβη σε μια από τις πρώτες συναντήσεις της με έναν πρώην τερματοφύλακα, με τον οποίο αργότερα είχε σχέση. Το περιοδικό, ωστόσο, απέφυγε να αναφέρει συγκεκριμένα ονόματα, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη φημολογία γύρω από το ποιος θα μπορούσε να είναι ο “τυχερός”.

Οι πιθανότητες στρέφονται στον Κάρλο Κουντιτσίνι

Αν και η Μαρκούτσι δεν έδωσε ονόματα, οι περισσότεροι εικάζουν πως ο συγκεκριμένος τερματοφύλακας είναι ο Κάρλο Κουντιτσίνι, πρώην τερματοφύλακας της Τσέλσι. Οι δυο τους είχαν σχέση για περίπου πέντε χρόνια, από το 2003 έως το 2008. Παρά το γεγονός ότι η Μαρκούτσι δεν έχει επιβεβαιώσει αυτή τη φήμη, η κοινή τους ιστορία και η μακροχρόνια σχέση τους δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αμφιβολιών.

Μία ακόμα “προσωπική” αποκάλυψη

Η Μαρκούτσι είναι γνωστή για την αμεσότητά της και τη διάθεσή της να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινή της ζωή με το κοινό της. Η τελευταία αυτή αποκάλυψη δεν ήταν η πρώτη φορά που εντυπωσίασε τους θαυμαστές της με τις απαντήσεις της. Η αφοπλιστική της ειλικρίνεια είναι ένας από τους λόγους που έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού, καθώς δεν διστάζει να μιλά ανοιχτά για ακόμα και τις πιο προσωπικές της εμπειρίες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alessia Marcuzzi (@alessiamarcuzzi)

Πηγή: koolnews.gr