Εμοιαζαν να είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz, με τη σχέση τους να… οδεύει προς τα σκαλιά της εκκλησίας!

Πολλές αλλαγές υπάρχουν στην ελληνική showbiz το τελευταίο διάστημα, καθώς μπορεί να μη γράφονται πολλά και να μη δημοσιεύονται φωτογραφίες και βίντεο, αλλά πολλά είναι τα… καυτά νέα που έχουν κυκλοφορήσει!

Και μπορεί οι εγκυμοσύνες να διαρρέονται και σιγά σιγά να μαθαίνονται, αφού είναι ευχάριστα τα νέα, όμως τα διαζύγια και οι τσακωμένοι παραμένουν κρυφοί, μέχρι να βρεθεί ο επόμενος.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα έγιναν γνωστά, ξανά ελεύθερη είναι η Χριστίνα Κολέτσα. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια χώρισε μετά από χρόνια με τον γνωστό μουσικό και πλέον είναι έτοιμη για νέους έρωτες!

Το... τερμάτισε στη Θεσσαλονίκη η Κολέτσα - Στην πίστα με "σκισμένο" φόρεμα και χωρίς εσώρουχα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Χριστίνα Κολέτσα ποντάρει πάντα στις σέξι εμφανίσεις της στα κέντρα που εμφανίζεται και το ίδιο έκανε και χθες το βράδυ.

Στην εμφάνισή της λοιπόν στην Θεσσαλονίκη, φόρεσε ένα αποκαλυπτικό φόρεμα, το οποίο είχε περισσότερα κενά παρά ύφασμα, ενώ είναι εμφανές πως είχε ξεχάσει και τα εσώρουχα!

Η τραγουδίστρια βγήκε στην πίστα με ένα μαύρο, δερμάτινο, μίνι φόρεμα, το οποίο στα πλάγια είχε την εξής φιλοσοφία: λωρίδα, κενό, λωρίδα κενό. Όπως είναι λογικό όταν έστριβε η Χριστίνα, σκορπούσε χαμόγελα ενθουσιασμού...

Δείτε τα βίντεο και μία παλιότερη φωτογραφία, όπου το είχε ξαναφορέσει!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina A. Koletsa (@christina_koletsa)