Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι ο Χρήστος Μάστορας, με την όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, μετά την αποπομπή του από τη συναυλία του Ηρωδείου με τη Μαρινέλλα αλλά και με τα όσα ακολούθησαν με την κατάσταση της υγείας της, ρίχνοντας ευθύνη στα media, αφού κάποιοι «έφτασαν στο σημείο να κατηγορήσουν ακόμη και τον ίδιο για το στρες στο οποίο βρέθηκε η μεγάλη μας ερμηνεύτρια», μας λέει άνθρωπος πολύ κοντά στον τραγουδιστή.

«Ο ίδιος αισθάνεται πολύ πιεσμένος από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων συνεχώς, αφού τον “κυνηγούν” για μια δήλωσή του όπου κι αν βρεθεί -όπως συνέβη πρόσφατα στο αεροδρόμιο- και η περιρρέουσα κατάσταση δεν τον ευνοεί. Είναι σαν να τον κατηγορούν για κάτι…», μας είπε πηγή από το περιβάλλον του.

Περιοδικό Down Town

Διαζύγιο-βόμβα για Χρήστο Μάστορα - Τέλος μετά από 15 χρόνια (ΦΩΤΟ)

Ο Χρήστος Μάστορας στα ερωτικά ζει ένα τρελό έρωτα με την πανέμορφη Γαρυφαλλιά Καληφώνη, όμως στα επαγγελματικά φαίνεται πως ετοιμάζεται για μία τεράστια αλλαγή!

Mια intagram ανάρτηση του Χάρη Λεμπιδάκη, δείχνει το δρόμο στου διαζυγίου ανάμεσα στον τραγουδιστή Χρήστο Μάστορα και τον μάνατζερ Γιάννη Κουτράκη :

“Οριστικό τέλος ;;; ( Μια πληροφορία που επεξεργάστηκα και διασταύρωσα πριν την μοιραστώ δημόσια)

Μια από τις πιο επιτυχημένες επαγγελματικές σχέσεις μεταξύ τραγουδιστή και μάνατζερ φαίνεται να ολοκληρώνεται ! Έντονες φήμες τις τελευταίες μέρες λένε πως ο αγαπημένος Χρήστος Μάστορας και ο καταξιωμένος Γιάννης Κουτράκης θα τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους ύστερα από 15 χρόνια. Οι εξελίξεις τρέχουν και αναμένουμε τα νεότερα και μακάρι να είναι μία μπόρα..”