Στην εκπομπή «Τσάι με Λεμόνι» του N1 Casino στο YouTube φιλοξενήθηκε ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας απάντησε σε προκλητικές ερωτήσεις που αφορούσαν στην περίοδο της φυλάκισής του, καθώς και στα περιβόητα prive πάρτι που γίνονται κάθε καλοκαίρι στη Μύκονο.

«Όταν έβλεπα τη γυναίκα του υπουργού τότε να έρχεται και να ζητάει να πάρει τρία ταγιέρ, πέντε τσάντες, τέσσερα παπούτσια από τα καταστήματά μου, θεωρούσα ότι θα υπάρξει μία ευεξία, την οποία προκαλεί ο εκάστοτε σύζυγός της. Έλεγα, λοιπόν, ότι θα κάνουμε μία μεγάλη επένδυση. Ήθελα όλοι να περνάμε καλά. Και ενώ οι άλλοι παίρνουν ακόμα τους παχυλούς μισθούς, τελικά είπαν: όχι, επειδή είσαι ηλίθιος, μπες και φυλακή», αναφέρει ο Λάκης Γαβαλάς.

«Μου έστειλε γράμμα κάποιος στη φυλακή και μου έγραψε: είμαι ο γιος της Ελένης Βιτάλη, έχω κιθάρα και θα ήθελα κάποια στιγμή να ζητήσουμε από το αρχιφυλακείο να σου παίξω ένα τραγούδι της μάνας μου. Είναι αληθινή ιστορία. Πηγαίνω στο αρχιφυλακείο και τους λέω: καλέ, έχουμε εδώ τον γιο της Βιτάλη, να κάνουμε ένα πάρτι, να μας παίξει κανένα τραγούδι. Τελικά, το κάναμε με άλλους, γιατί ήταν ψέμα», αφηγείται στη συνέχεια ο σχεδιαστής.

«Γίνεται ένα πάρτι, μετά από τα shows μου και τα λοιπά, όλοι παίρνουν ναρκωτικά, εγώ δυστυχώς δεν παίρνω και πρέπει να πω ψέματα ότι έχω overdose και ότι την επόμενη μέρα έχω εξετάσεις αίματος. Αυτοί δεν με θυμούνται μετά από τη ντάγκλα, αν έμεινα ή αν έφυγα από το πάρτι», περιέγραψε ο Λάκης Γαβαλάς.

«Πάρα πολλά τέτοια πάρτι σαν του P. Diddy γίνονται στη Μύκονο. Άλλους τους τσακώνουν και δεν μιλάνε ή τσακώνουν τα μικρούλικα, για να πουν ότι έπιασαν 10 άτομα», απαντά σε σχετική ερώτηση ο Λάκης Γαβαλάς.

Τα πάρτι φρίκης του Diddy "κλονίζουν" την Αµερική: Εκβίαζε τα θύµατα του ο γνωστός ράπερ

Σοκ σε όλο τον πλανήτη έχει προκαλέσει η σύλληψη του πασίγνωστου ράπερ DiddyP, κατά κόσµον Sean Combs. Ο 55χρονος βρίσκεται στο επίκεντρο ενός τεράστιου σκανδάλου που αφορά ναρκωτικά και trafficking, βιασµούς κατά συρροήν, αλλά και κατηγορίες που επιχειρείται να συνδεθούν µε σηµαίνοντα πρόσωπα της αµερικανικής showbiz, η οποία και βρίσκεται αντιµέτωπη µε τη θυελλώδη αντίδραση της κοινής γνώµης, την υπενθύµιση του ταραχώδους παρελθόντος του Combs, αλλά και των... «αποκαλύψεων» που πλέον γίνονται -κυρίως- µέσω των social media.

Σύλληψη και κατηγορίες Η σύλληψη του DiddyP προκάλεσε το flashback από τη δεκαετία του 1990, όπου το όνοµά του ενεπλάκη γύρω από πολλές ιστορίες περιστατικών βίας, χρήσης όπλων και σεξουαλικών παραβάσεων, µε τον ίδιο να έρχεται αντιµέτωπος µε ένα σκάνδαλο που πολλοί παραλληλίζουν µε αυτό του Epstein. Συγκεκριµένα, το βράδυ της 17ης Σεπτεµβρίου η αστυνοµία πέρασε χειροπέδες στον DiddyP, αφού του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για σωµατεµπορία, οµαδικούς βιασµούς, βιασµούς ανηλίκων, µε την αστυνοµία -κάνοντας «φύλλο και φτερό» τις επαύλεις του- να βρίσκει ναρκωτικές ουσίες, πάνω από 1.000 µπουκάλια µε baby oil και λιπαντικά γενικότερα, αλλά και σεξουαλικά εργαλεία.


 

Μόλις τέσσερις ηµέρες µετά την απαγγελία κατηγοριών, ο δικηγόρος Τόνι Μπούτζερ δήλωσε ότι εκπροσωπεί 120 προσωπικότητες που επιθυµούν να υποβάλουν αστικές αγωγές εναντίον του για παρόµοιους λόγους. Ωστόσο, ο ασκός του Αιόλου είχε ανοίξει από το 2023, όταν η πρώην σύντροφός του, Κέισι Βεντούρα, υπέβαλε εις βάρος του µήνυση για trafficking και χρόνια κακοποίηση, καταγγέλλοντας πως τη νάρκωνε και την εξανάγκαζε σε σεξουαλικές πράξεις µε τρίτα πρόσωπα, ενώ τον γύρο του ∆ιαδικτύου είχε κάνει ένα βίντεο που απεικονίζει τον ίδιο από κάµερα ξενοδοχείου να τη χτυπά λυσσασµένα. Ο ίδιος επαλήθευσε την εγκυρότητα αυτού, απολογούµενος και παραδεχόµενος την πράξη του.

Επειτα από τη µήνυση -που έληξε µε εξωδικαστικό συµβιβασµό- κατατέθηκαν κατά τους επόµενους εννέα µήνες ακόµη οκτώ µηνύσεις από γυναίκες που του απέδιδαν κατηγορίες για παρενόχληση και σεξουαλικές επιθέσεις. Φαίνεται όµως πως αυτό αποτέλεσε µόνο το πρώτο κοµµάτι ενός παζλ όπου φέρεται να έχει βαθιές ρίζες στο αµερικανικό industry.

Εκβίαζε τα θύµατα

Εν προκειµένω, οφείλει να υπάρξει ο διαχωρισµός των «λευκών πάρτι» µε τα freak-off, για τα οποία και αποδίδεται πληθώρα κατηγοριών. Tα «λευκά πάρτι» που διοργάνωσε ο Combs ξεκίνησαν στα τέλη της δεκαετίας του 1990 από τα Ανατολικά Χάµπτονς στις ΗΠΑ, φτάνοντας µέχρι και το γαλλικό Σεν Τροπέ. Χαρακτηριστικά, οι εν λόγω «συναθροίσεις» ήταν ιδιωτικές, κλειστού χαρακτήρα, µε τους συµµετέχοντες να είναι απαραιτήτως ντυµένοι στα λευκά. Παρ’ ότι η φηµολογία για τα ίδια τα πάρτι εµπλέκει πολύ γνωστές προσωπικότητες, όπως η Rihanna, ο Αston Kutcher, η Adele, η Beyonce, ο JayZ, ο Justin Biber, ο πρίγκιπας Harry, o Leonardo Di Caprio µέχρι και ο Ντόναλντ Τραµπ, ο λόγος γίνεται κυρίως για τα δεύτερα. Συγκεκριµένα, σε αυτά η χρήση ναρκωτικών, τα σεξουαλικά όργια και οι βιασµοί φέρεται να αποτελούσαν κανονικότητα, σερβίροντας «πειραγµένα ποτά» αλλά και ναρκωτικά «ελέγχου» στα θύµατα.

Μερικά εξ αυτών ήταν η κεταµίνη, το MDMA και το GHB (κατασταλτικό του νευρικού συστήµατος), µε συνέπεια να µπορεί να τους διαχειρίζεται. Την ίδια ώρα το φως της δηµοσιότητας είδαν καταγγελίες για κακοποιήσεις, αλλά και εκβιασµούς. Ηταν «κοινό µυστικό» ότι τα πάντα καταγράφονταν από κάµερες προκειµένου ο DiddyP να εκβιάζει στη συνέχεια τα θύµατα για να συµµετάσχουν ξανά. Μάλιστα, σε αυτά τα πάρτι φέρεται ότι διάσηµοι καλεσµένοι πλήρωναν πολλές χιλιάδες δολάρια για να παρακολουθούν ή να συµµετέχουν σε όργια, που προς το παρόν λαµβάνουν το κατηγορητήριο των οµαδικών βιασµών.
 

Κύµα υπερπληροφόρησης

Τα όσα έχουν γίνει γνωστά δηµιούργησαν ένα κύµα υπερπληροφόρησης -και παραπληροφόρησης- µέσω των social media και του TikTok, όπου η «τριπλέτα» DiddyP, JayZ και Beyonce έχει βρεθεί αντιµέτωπη µε εικασίες, όπως δολοφονίες, εγκλήµατα µέχρι και... σατανισµό. Ειδικότερα, πολλοί χρήστες του δηµοφιλούς µέσου εµπλέκουν τους δύο πρώτους στη δολοφονία των δύο µεγάλων αντιπάλων της rap της δεκαετίας του 1990, Tupac Shakur και Νotorious BIG, στον θάνατο της Alliyah, πρώην συζύγου του Jay Z που σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχηµα το 2001, αλλά και επικαλούµενοι µία δήλωση της Beyonce που αναφέρει ότι όταν ανεβαίνει στη σκηνή µετατρέπεται σε µία άλλη... οντότητα. Προσώρας, η τελευταία παράγραφος αποτελεί «απόσταγµα» θεωριών συνωµοσίας που αναµιγνύουν κατά κόρον διάσηµους σε «σκληρές« υποθέσεις, µε την έρευνα των Αρχών για τα όσα φαίνεται πως λάµβαναν χώρα στα πάρτι του Combs να βρίσκεται εν εξελίξει.


Tα «λευκά πάρτι» που διοργάνωσε ο Combs ξεκίνησαν στα τέλη της δεκαετίας του 1990 από τα Ανατολικά Χάµπτονς στις ΗΠΑ, φτάνοντας µέχρι και το γαλλικό Σεν Τροπέ. Χαρακτηριστικά, οι εν λόγω «συναθροίσεις» ήταν ιδιωτικές, κλειστού χαρακτήρα, µε τους συµµετέχοντες να είναι απαραιτήτως ντυµένοι στα λευκά. Παρ’ ότι η φηµολογία για τα ίδια τα πάρτι εµπλέκει πολύ γνωστές προσωπικότητες, όπως η Rihanna, ο Αston Kutcher, η Adele, η Beyonce, ο JayZ, ο Justin Biber, ο πρίγκιπας Harry, o Leonardo Di Caprio µέχρι και ο Ντόναλντ Τραµπ, ο λόγος γίνεται κυρίως για τα δεύτερα. Συγκεκριµένα, σε αυτά η χρήση ναρκωτικών, τα σεξουαλικά όργια και οι βιασµοί φέρεται να αποτελούσαν κανονικότητα, σερβίροντας «πειραγµένα ποτά» αλλά και ναρκωτικά «ελέγχου» στα θύµατα. Μερικά εξ αυτών ήταν η κεταµίνη, το MDMA και το GHB (κατασταλτικό του νευρικού συστήµατος), µε συνέπεια να µπορεί να τους διαχειρίζεται. Την ίδια ώρα το φως της δηµοσιότητας είδαν καταγγελίες για κακοποιήσεις, αλλά και εκβιασµούς. Ηταν «κοινό µυστικό» ότι τα πάντα καταγράφονταν από κάµερες προκειµένου ο DiddyP να εκβιάζει στη συνέχεια τα θύµατα για να συµµετάσχουν ξανά. Μάλιστα, σε αυτά τα πάρτι φέρεται ότι διάσηµοι καλεσµένοι πλήρωναν πολλές χιλιάδες δολάρια για να παρακολουθούν ή να συµµετέχουν σε όργια, που προς το παρόν λαµβάνουν το κατηγορητήριο των οµαδικών βιασµών.