Facebook Pixel Sportdog.gr | Εδώ όλα τα μυστικά! Πώς θα της χαρίσεις έναν ανεπανάληπτο οργασμό
| 2021-03-21 06:35:00

Εδώ όλα τα μυστικά! Πώς θα της χαρίσεις έναν ανεπανάληπτο οργασμό

Sportdog Team
Εδώ όλα τα μυστικά! Πώς θα της χαρίσεις έναν ανεπανάληπτο οργασμό

Οι θεωρίες για το πώς φτάνει μια γυναίκα στον οργασμό πιο γρήγορα / εύκολα / απολαυστικά δίνουν και παίρνουν και βασικά όλοι έχουν από μια.

Σεξ: Σε περίπτωση που δεν το ξέρεις, το OMGYES είναι μια ιστοσελίδα αποκλειστικά στην υπηρεσία της γυναικείας ευχαρίστησης. Οι τύποι που το τρέχουν έχουν κάνει τόνους έρευνας για το σεξ που απολαμβάνουν τα θηλυκά, μαζί με διάφορα interactive σκηνικά - μέχρι και προσομoιώσεις ώστε να γίνεις καλύτερος εραστής, αν το θέλεις. Ποιος δεν το θέλει αλήθεια;

Οι θεωρίες για το πώς φτάνει μια γυναίκα στον οργασμό πιο γρήγορα / εύκολα / απολαυστικά δίνουν και παίρνουν και βασικά όλοι έχουν από μια. Στην πράξη όμως, τα πράγματα στενεύουν. Το OMGYES απαντάει στο ερώτημα με τον πιο ασφαλή τρόπο: Με έρευνα.

Μετά, λοιπόν, από συνεντεύξεις σε 1.000 γυναίκες με κεντρικό ερώτημα «τι είναι αυτό που δουλεύει στην περίπτωσή σας»;- για να φτάσουν στον οργασμό, ντε- και λίγη βοήθεια από το Ινστιτούτο Kinsey (το Χάρβαρντ του έρωτα) και το Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα, βγήκαν κάποια συμπεράσματα, όχι μόνο για τον απλό αλλά και για τον πολλαπλό οργασμό, βεβαίως βεβαίως.

Σύμφωνα με το ίδιο το OMGYES, όχι να το παινευτούνε, αλλά τα ευρήματα συνθέτουν «τη μεγαλύτερη αποθήκη γνώσης γύρω από τον κλειτοριδικό οργασμό». Μάλιστα, δεν έμειναν μόνο στην απλή καταγραφή, αλλά διοχέτευσαν τα ευρήματα σε μια πρωτότυπη online διαδραστική πλατφόρμα, χρησιμοποιώντας γραφήματα και βίντεο στα οποία οι γυναίκες εξηγούν γιατί οι συγκεκριμένες τεχνικές λειτουργούν τόσο καλά. Δεν είναι πορνό, οι κυρίες αυτές δεν είναι ηθοποιοί και το σκηνικό είναι νοσοκομειακό, όχι μια κρεβατοκάμαρα.

Ωστόσο, αυτό που βλέπουμε είναι και πάλι κάπως ακατάλληλο. Ξεχάσαμε να πούμε ή μάλλον να επισημάνουμε πως και αυτά τα βιντεάκια λειτουργούν με τη μέθοδο της προσομοίωσης για πρακτική άσκηση. Εκατοντάδες φωτογραφίες από γυναικεία αιδοία πάνω στα οποία με τα δάχτυλά του ο χρήστης μπορεί να «δουλέψει» ταχύτητα, πίεση, ρυθμό. Ο καλός ο μαθητής ανταμείβεται με το ανάλογο ηχητικό feedback. Μιλάμε οι άνθρωποι είναι πολύ «μπροστά».

ΠΗΓΗ: gr.askmen.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags