Όσοι διαβάσατε χθες το βράδυ το αποκλειστικό ρεπορτάζ της στήλης του σκύλου στο Twitter, "Sdog Pick n' Scroll", ήσασταν διαβασμένοι και δεν ξαφνιαστήκατε στο άκουσμα της είδησης ότι ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης αποχώρησε από την Εθνική ομάδα.

Το θέμα του sportdog σας είχε προϊδεάσει για τη νέα ...διαρροή στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, μετά την αποχώρηση του Νικ Καλάθη, στο θέμα με τίτλο "σκάει κι άλλη βόμβα στην Εθνική;".

Σήμερα, λοιπόν, ήρθε η απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ της στήλης, αφού ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης δεν πρόκειται να δώσει το "παρών" στο Καρπενήσι για την προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδος ενόψει Ευρωμπάσκετ και λογικά δεν θα βρεθεί στη Σλοβενία. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο παίκτης φέρεται να προφασίστηκε πρόβλημα τραυματισμού για να αποκλειστεί από την Εθνική ομάδα.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ, πάντως, αναφέρει...

"Η Εθνική Ανδρών θα αρχίσει την προετοιμασία της στο Καρπενήσι, ενόψει της συμμετοχής στο Ευρωμπάσκετ 2013, χωρίς τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Στις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι έχει έναν τραυματισμό στον τετρακέφαλο και θα απουσιάσει από το πρώτο στάδιο. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί στην πορεία της προετοιμασίας. Στη θέση του κλήθηκε ο Βασίλης Καββαδάς".