Ο “δράκος” συνάντησε τον “τίγρη”...

Όχι δεν είναι κάποια ιστορίας της κινέζικης μυθολογίας! Για την ΑΕΚ μιλάμε και συγκεκριμένα την μπασκετική, όπου κυκλοφόρησε φήμη ότι ο Μελισσανίδης συνάντησε τον Παναγιώτη Γιαννάκη!

Έντονη κινητικότητα υπάρχει στη μπασκετική ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες. Βλέπετε η ομάδα ανέβηκε μετά από τρία χρόνια στην Α1 και οι άνθρωποι της Ένωσης τρέχουν για να μπορέσει να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα και να χτιστεί ένα καλό σύνολο. Για να γίνει αυτό χρειάζεται χρήμα. Τις προηγούμενες ημέρες διέρρευσε ότι επενδυτής της Βασίλισσας θα είναι ο προσωπικός φίλος του Δημήτρη Μελισσανίδη, Γιώργος Φειδάκης. Όπως καταλαβαίνετε, ο “τίγρης” αν και είχε ξεκαθαρίσει ότι θα ασχοληθεί μόνο με το ποδόσφαιρο, βοηθάει με τον τρόπο του και άλλα τμήματα του σωματείου.

Σύμφωνα με μία φημολογία που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες, ο Δημήτρης Μελισσανίδης συναντήθηκε με τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τον μάνατζέρ του. Μετά την αποχώρηση του Βαγγέλη Ζιάγκου, το όνομα του “δράκου” ήταν το πρώτο που ακούστηκε για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Βασίλισσας. Όλα βέβαια είναι ρευστά.

Αλλά πως σας φαίνεται το σκηνικό; Τίγρης και δράκος. Σαν ιστορία της κινέζικης μυθολογίας δεν ακούγεται. Έλα όμως που το σενάριο έχει βάση...