Ολυμπιακός: Το όνομα του Μουσταφά Φολ επέστρεψε στο ρεπορτάζ των Ερυθρόλευκων, ως λύση για τη ρακέτα που μπορεί να δώσει άλλον αέρα στα 5άρια της ομάδας.

Το sportdog.gr επαναφέρει την ανάλυση που είχαν κάνει ο προπονητής Κώστας Σορώτος αλλά και ο μπασκετάνθρωπος Νίκος Λινάρδος για τον θηριώδη σέντερ λίγο καιρό πριν, όταν είχε πρωταγωνιστήσει ξανά το όνομά του στο ρεπορτάζ.

"Ντεμοντέ οι ψηλοί-θηρία - Να βρει καλύτερο του Έλις - Αδυναμίες στην άμυνα ο Φολ"

Κύριε Σορώτο, στο ρεπορτάζ τού Ολυμπιακού υπάρχει το όνομα του Μουσταφά Φολ, της Βιλερμπάν. Ποια είναι η άποψή σας;

"Για κάποιο μεγάλο χρονικό διάστημα οι ψηλοί-θηρία ήταν ντεμοντέ. Είχαν επικρατήσει τα 5άρια τύπου Μπατίστ, τύπου Χάινς κ.λπ. Ο Φολ είναι παιδί με όγκο, αλλά έχει αδυναμίες στην άμυνα με τις αλλαγές κ.λπ. Αλλά πρόκειται για καλή περίπτωση".

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι τον θέλουν για αντι-Έλις στον Ολυμπιακό.

"Σκοπός είναι να βρει κάτι καλύτερο ο Ολυμπιακός, όχι κάποιον παίκτη για αντι-Έλις. Ο Φολ είναι υπό κατασκευή παίκτης και πρέπει να τον δούμε πρώτα. Γιατί είναι άλλα τα δεδομένα της Βιλέρμπαν. Ήταν ομάδα βέβαια με την έννοια της λέξης, καλή, χωρίς ταλέντο και μεγάλη ποιότητα, αλλά καλή ομάδα".

Προφανώς στον Ολυμπιακό εξετάζουν την περίπτωσή του για να κοντραριστεί με τους Ταβάρες, Μιλουτίνοφ, Πουαριέ, τα θηρία δηλαδή της Ευρωλίγκας.

"Έχει πολλά συν, θα γεμίσει τη ρακέτα κ.λπ. Αλλά πώς μπορεί να ακολουθήσει έξω; Ειδικά ο Μπαρτζώκας που παίζει με αλλαγές στα πικ εν ρολ, είναι ένα θέμα αυτό. Σημασία δεν έχει μόνο να έρθει ένας ψηλός, αλλά να δούμε και τους κοντούς και τι μπάσκετ θέλει να παίξει η ομάδα".

"Διάθεση για να διακριθεί - Πολύ δυνατός - Φόβητρο στη ρακέτα"

Από την πλευρά του ο Νίκος Λινάρδος είχε σχολιάσει, σε άλλη συνέντευξη στο sportdog πριν από λίγο καιρό, για τον Φολ: "Ο Μουσταφά Φολ, που είναι 2,18 μ. και ίσως να έχει μεγαλύτερη διάθεση για να διακριθεί σε υψηλότερο επίπεδο. Είναι πολύ δυνατός ο Φολ και θα δώσει φόβητρο στη ρακέτα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστροφή-έκπληξη Έλληνα άσου στον Ολυμπιακό – Σφήνα ο Παναθηναϊκός - Απαντήσεις στο ΟΑΚΑ!