Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Επιστροφή-έκπληξη Έλληνα στον Ολυμπιακό – Σφήνα ο ΠΑΟ - Απαντήσεις στο ΟΑΚΑ!
Μπάσκετ
| 2021-06-02 22:40:00

Επιστροφή-έκπληξη Έλληνα άσου στον Ολυμπιακό – Σφήνα ο Παναθηναϊκός - Απαντήσεις στο ΟΑΚΑ!

του Pick n' Scroll
Επιστροφή-έκπληξη Έλληνα άσου στον Ολυμπιακό – Σφήνα ο Παναθηναϊκός - Απαντήσεις στο ΟΑΚΑ!

Όνομα-έκπληξη που δεν περίμενε κανείς να επιστρέψει σε αυτό το επίπεδο. Μετά από μία εντυπωσιακή χρονιά, ετοιμάζεται για τη μεγάλη μεταγραφή είτε στα πράσινα είτε στα κόκκινα, ενώ δεν αποκλείεται και η πιθανότητα του εξωτερικού. Να μείνει στην ομάδα του πάντως μοιάζει δύσκολο...

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Πολλοί νέοι, ταλαντούχοι και εξελίξιμοι παίκτες στην χώρα μας δεν υπάρχουν. Είναι μετρημένοι στα δάκτυλα των δύο χεριών και ούτε καν. Ο Βασίλης Μουράτος είναι από εκείνους, που ανήκουν στο συγκεκριμένο μπουκέτο. Δεν είναι ακριβώς μικρός, καθώς πλησιάζει να κλείσει τα 24 του χρόνια, έχει, όμως, μπροστά του όλο το μέλλον.

Φέτος έχει σπάσει τα κοντέρ κάνοντας καταπληκτική χρονιά με την ομάδα του Λαυρίου και η παρουσία του στην Εθνική είναι μία από τις επιβραβεύσεις. Τον Μουράτο τον είχε πάρει σε μικρή ηλικία ο Ολυμπιακός αλλά δεν του είχε βγει.

Ο 23χρονος έπαιξε στην Λάρισα, έπαιξε στο Περιστέρι, έπαιξε στο Ψυχικό, αλλά την Ιθάκη του την βρήκε στο Λαύριο. Ο κόουτς Σερέλης τον πίστεψε πολύ και τα αποτελέσματα στις τέσσερις γραμμές του παρκέ είναι θαυμαστά.

Ο Μουράτος συνέχεια λέει ότι δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να συνεχίσει και του χρόνου στο Λαύριο, αλλά κάτι τέτοιο μοιάζει δύσκολο, καθώς οι εμφανίσεις του τον έχουν κάνει ελκυστικό για πολύ πιο πλούσιες ομάδες.

Για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό δεν έχει ακουστεί ακόμα το όνομά του, αλλά δεν αποκλείεται τώρα, που ουσιαστικά ξεκινάει η μεταγραφική περίοδος να υπάρξει κάποια κίνηση. Επίσης, παίζει πολύ για τον διεθνή γκαρντ το ενδεχόμενο να πάει σε ομάδα του εξωτερικού, μάλιστα ήδη υπάρχουν σχετικές κρούσεις.

Στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό, που αρχίζουν αύριο ο Μουράτος θέλει να παρουσιάσει τον καλύτερο του εαυτό για τον επιπλέον λόγο ότι πάντα η τελευταία εντύπωση μετράει. Ξερει ότι η ομάδα του δεν έχει τύχη για τον τίτλο, θέλει, όμως, να δείξει απέναντι σε πιο ξακουστούς παίκτες ότι έχει εξελιχθεί πολύ και ότι λίαν συντόμως μπορεί να είναι στο ίδιο ή σε παραπλήσιο επίπεδο με αυτούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι' αυτό ήρθε στην Ελλάδα ο Κώστας Αντετοκούνμπο - Εκεί θα παίξει - Απόφαση… σοκ από τον Γιάννη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags