Facebook Pixel Αντετοκούνμπο: Γι' αυτό ήρθε στην Ελλάδα ο Κώστας Αντετοκούνμπο - Εκεί θα παίξει - Απόφαση… σοκ από τον Γιάννη!
Μπάσκετ
| 2021-05-31 22:47:00

Γι' αυτό ήρθε στην Ελλάδα ο Κώστας Αντετοκούνμπο - Εκεί θα παίξει - Απόφαση… σοκ από τον Γιάννη!

του Pick n' Scroll
Γι' αυτό ήρθε στην Ελλάδα ο Κώστας Αντετοκούνμπο - Εκεί θα παίξει - Απόφαση… σοκ από τον Γιάννη!

Η έντονη φημολογία για τον μικρό αδερφό και οι πληροφορίες για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που θα... απογοητεύσουν πάρα πολλούς. Τι θα γίνει το φετινό καλοκαίρι, οι πρώτες του σκέψεις και ο ρόλος του μεγαλύτερου Θανάση.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο των Λέικερς ήρθε εσπευσμένα στην Αθήνα αφήνοντας τα πλέι-οφ και το ΝΒΑ, και πολλοί απόρησαν για τον λόγο, που έγινε αυτό.

Το μυαλό πήγε σε πολλά πράγματα, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ο νεαρός πάουερ-φόργουορντ ήρθε στην Ελλάδα για προσωπικό του θέμα. Που δεν έχει σχέση με το μπάσκετ. Πάντως, δεν αποκλείεται ο άσος των Λέικερς να βρεθεί στην Εθνική και να βοηθήσει στην προετοιμασία για το Προολυμπιακό του Καναδά.

Πολλοί επίσης ρωτάνε αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα δώσει το παρών στο Προολυμπιακό του Καναδά, εφόσον μέχρι τότε έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις του με τους Μιλγουόκι Μπακς. Απάντηση επίσημη δεν υπάρχει σε αυτό και δεν μπορεί να υπάρχει τώρα, θεωρείται, όμως, σχεδόν απίθανο ο εκ των κορυφαίων παικτών του κόσμου να ενισχύσει την Εθνική σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια, που θα έχει. Οι λόγοι, που είναι απίθανο να γίνει κάτι τέτοιο είναι πάρα πολλοί, και τους καταλαβαίνει και ένα μικρό παιδί.

Αντίθετα είναι πιθανό να βρεθεί στο Προολυμπιακό ο Θανάσης Αντετοκούνμπο πάντα στην περίπτωση, που μέχρι τότε έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις των Μπακς. Άλλο Γιάννης και άλλο Θανάσης, είναι πολύ διαφορετικό το μεταξύ τους στάτους.

Η Εθνική από κει και πέρα θα πάρει και 1-2 προπονητές ακόμη, εκτός, δηλαδή, από τους Παπαθεοδώρου, Μανωλόπουλο και Σκουρτόπουλο, που ήδη έχουν ανακοινωθεί. Ο Ρικ Πιτίνο θέλει να ενισχύσει το επιτελείο του και για αυτό το λόγο μέσα στις μέρες θα κάνει γνωστούς κάποιους νέους του συνεργάτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπάσιμο" για Σπανούλη, τον… χάνει ο Ολυμπιακός - Τον πιέζει κορυφαίος κόουτς - Δίνουν τρελά λεφτά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags