Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μεγάλη "ζημιά" λόγω Χεζόνια - Αυτό είναι το πλάνο του Πρίφτη - Νέος... Μέικον και μεταγραφές τέλος!
| 2021-07-19 23:05:00

Μεγάλη "ζημιά" λόγω Χεζόνια - Αυτό είναι το πλάνο του Πρίφτη - Νέος... Μέικον και μεταγραφές τέλος!

του Pick n' Scroll
Μεγάλη "ζημιά" λόγω Χεζόνια - Αυτό είναι το πλάνο του Πρίφτη - Νέος... Μέικον και μεταγραφές τέλος!

Οι τελευταίες πληροφορίες για τον Κροάτη και το Plan Β στον ΠΑΟ. Κορυφώνεται η αγωνία για τον Κροάτη άσο, η αποχώρηση του οποίου θα φέρει πολλά προβλήματα στον σύλλογο. Ποιο είναι το σχέδιο εάν δεν μείνει και οι πιθανοί αντικαταστάτες.

Παναθηναϊκός: Ο κόσμος του Παναθηναϊκού συνεχίζει να αγωνιά για το αν ο Μάριο Χεζόνια θα μείνει στην αγαπημένη τους ομάδα. Ζήτησε νέα προθεσμία χθες ο Κροάτης, προκειμένου να σκεφτεί ακόμη πιο καλά την απόφασή του, και οι «πράσινοι» αναγκαστικά πρέπει να προχωρήσουν τον σχεδιασμό τους και το plan B.

Αυτό περιλαμβάνει τον Νάιτζελ Χέιζ, ο οποίος είναι ελεύθερος μετά την παρουσία του στην Ζαλγκίρις. Το ότι έχουν plan B στον Παναθηναϊκό, δεν σημαίνει ότι θα πάνε σήμερα ή αύριο να κλείσουν τον Χέιζ. Απλά θα κάνουν μία προετοιμασία, ώστε να είναι έτοιμοι, αν σε λίγες μέρες ο Χεζόνια απαντήσει αρνητικά.

Αν τελικώς ο Κροάτης πει όχι, ο Παναθηναϊκός θα πάει για τον Χέιζ ή έναν παρόμοιο παίκτη και παράλληλα θα πάει να πάρει έναν πολύ καλό πλέι-μέικερ, καθώς θα έχει πλέον λεφτά. Ο Χεζόνια στοιχίζει πολλά χρήματα και αν μείνει, από κει και πέρα θα αποκτηθεί ένας φτηνός περιφερειακός. Και ο Πρίφτης, κάτι, που δεν ξέρει πολύς κόσμος, προορίζει για μεγάλο διάστημα τον Χεζόνια για την θέση «4». Θα έχει εκεί τον Κροάτη, τον Ουάιτ και τον Κασελάκη.

Μένοντας, λοιπόν, ο Χεζόνια, δεν θα αποκτηθεί άλλο «4άρι». Θα είναι, όπως αναφέραμε εκεί ο Κροάτης, ο Ουάιτ και ο Κασελάκης. Και με παραμονή Χεζόνια, όσον αφορά στον πλέι-μέικερ θα πάει να πάρει έναν φτηνό τύπου Μέικον, που πήρε πριν από μερικές μέρες.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θέλει σαν τρελός τον Χεζόνια, αλλά ίσως τα αγωνιστικά οφέλη να είναι περισσότερα αν ο Κροάτης πάει σε άλλη ομάδα. Σε αυτή τη περίπτωση, πάντως, τα διαρκείας θα είναι πολύ λιγότερα, καθώς οι φίλοι του «τριφυλλιού» θέλουν να δουν το αγαπημένο τους ίνδαλμα στο ΟΑΚΑ. Και αν δεν υπάρχει Χεζόνια, πολλοί είναι εκείνοι, που θα το σκεφτούν πολύ για να πάρουν διαρκείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεύτερο "άκυρο" στον Παναθηναϊκό από Έλληνα μετά τον "πάγο" Χεζόνια - Τον θέλει ο Πρίφτης, αλλά...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags