Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δεύτερο "άκυρο" στον Παναθηναϊκό από Έλληνα μετά τον "πάγο" από Χεζόνια - Τον θέλει ο Πρίφτης, αλλά...
Μπάσκετ
| 2021-07-19 12:36:00

Δεύτερο "άκυρο" στον Παναθηναϊκό από Έλληνα μετά τον "πάγο" Χεζόνια - Τον θέλει ο Πρίφτης, αλλά...

του Νίκου Στεργίου
Δεύτερο "άκυρο" στον Παναθηναϊκό από Έλληνα μετά τον "πάγο" Χεζόνια - Τον θέλει ο Πρίφτης, αλλά...

Τι αλλάζει στα πλάνα του Τριφυλλιού και γιατί μπορεί να βγει σε καλό; Οι εξελίξεις με τον Κροάτη άσο, ο Έλληνας που δεν "ψήνεται" με την προοπτική να φορέσει ξανά τα πράσινα και το Plan b του Πρίφτη μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Παναθηναϊκός: Ολόκληρο θέμα έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες με τον Χεζόνια και τους Πράσινους, καθώς είναι σαφές ότι ο Κροάτης άσος έχει πρόταση στα χέρια του για να επιστρέψει στο Τριφύλλι, αλλά ακόμα δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση.

 

Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν έτοιμο το Plan b αν δεν προχωρήσει η επιστροφή του Κροάτη, καθώς θέλουν να είναι έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα. Γιατί όπως αναφέρουν όσοι γνωρίζουν καλά την πιάτσα του μπάσκετ στην Ελλάδα, ίσως να είναι καλύτερο για τον Παναθηναϊκό να μην έρθει τελικά ο Χεζόνια.

Μπορεί να είναι παίκτης με παραστάσεις και δεδομένη ποιότητα, αλλά στην πρώτη του θητεία στον Παναθηναϊκό δεν έδειξε ότι μπορεί να τραβήξει αγωνιστικά ως ηγέτης την ομάδα, αλλά ούτε και ότι μπορεί να παίξει αποκλειστικά για το σύνολο. Ναι μεν η πιθανή επιστροφή του θα έφερνε πολλά εισιτήρια στο ΟΑΚΑ, αλλά καθαρά αγωνιστικά ίσως να είναι και καλύτερα για τον Παναθηναϊκό τού Πρίφτη το να μην επιστρέψει, τελικά, ο Χεζόνια.

 

Άλλωστε, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι πολύ δύσκολα μπορεί να έρθει και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στο Τριφύλλι, ειδικά αν οι Μπακς κατακτήσουν το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ. Γιατί σε αυτή την περίπτωση τα Ελάφια λογικά θα του προτείνουν νέο συμβόλαιο (μόλις τις προάλλες ο Giannis σχολίασε το πόσο σημαντική είναι η παρουσία του για την ομάδα ακόμα και όταν βρίσκεται στον πάγκο), κάτι που σημαίνει ότι δεν είναι τόσο εύκολο να αφήσει το ΝΒΑ για την Ευρωλίγκα.

 

Και ο αδερφός του ο Κώστας, άλλωστε, ήρθε στην Ευρώπη για να αγωνιστεί, αλλά πήγε στη Βιλερμπάν του NBAer Τόνι Πάρκερ και όχι σε κάποια άλλη ομάδα. Ας τα μετράμε αυτά στις εξισώσεις των μεταγραφών που κάνουμε, γιατί ο χώρος του μπάσκετ και ειδικά κολοσσοί όπως το ΝΒΑ, η ΦΙΜΠA και η Ευρωλίγκα δεν βρίσκονται στο ίδιο μέγεθος...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαγγέλης Ιωάννου: "Μέχρι τέλους ο Ολυμπιακός, φέρνει... φονιά ο Μπαρτζώκας - Χεζόνια και δυναμίτης στα γκαρντ για ΠΑΟ"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags