Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Το όνομα του νεαρού Σαμοντούροφ, της ομάδας ΔΕΚΑ τού Νίκου Χατζηβρέττα, έχει συνδεθεί το τελευταίο διάστημα με τους αιώνιους, αλλά δεν είναι μόνο αυτός που έχει απασχολήσει τους δύο μεγάλους του ελληνικού μπάσκετ. Γιατί στην ομάδα υπάρχει ένας ακόμα μικρός που έχει μεγάλο ενδιαφέρον η περίπτωσή του.

Το ρεπορτάζ που έκανε το sportdog στη Θεσσαλονίκη, απέδωσε μια χρυσή πληροφορία: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν δείξει ενδιαφέρον και για τον Λευτέρη Λιοτόπουλο!

Πρόκειται για 15χρονο άσο από τα Διαβατά, που αγωνίζεται ως πόιντ γκαρντ, με ύψος αυτή τη στιγμή στο 1,90 μ., που είναι θετικός σε άμυνα και επίθεση, είναι εξαιρετικός πασέρ και, το κυριότερο, έχει μακριά χέρια! Όπως ακριβώς ο Δημήτρης Διαμαντίδης...

Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι οι Πράσινοι έχουν προβάδισμα σε σχέση με τους Πειραιώτες για την απόκτησή του; Μάλλον όχι, καθώς ναι μεν η παρουσία τού Χατζηβρέττα δίνει άλλο προβάδισμα στο Τριφύλλι. Αλλά σε κάθε περίπτωση ο παλαίμαχος άσος δεν σκέφτεται να δώσει από τώρα τον Λιοτόπουλο, ακόμα κι αν υπάρξει επίσημο ενδιαφέρον από τις δύο ομάδες.

Σε κάθε περίπτωση κρατήστε το όνομά του σε μια άκρη του μυαλού σας, γιατί δεδομένα μαζί με τον Σαμοντούροφ είναι ο,τι καλύτερο υπάρχει στη Β. Ελλάδα και, προφανώς, Ερυθρόλευκοι και Πράσινοι έχουν στη λίστα τους το όνομά του...

Για την ιστορία να πούμε ότι Λιοτόπουλος είναι διεθνής με την Παμπαίδων, με πολύ θετική παρουσία, καθώς είναι σαφές ότι η περίπτωσή του αφορά πρότζεκτ που σχετίζεται ευρύτερα με την επόμενη μέρα στο ελληνικό μπάσκετ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θα γίνει ο Ζήσης του ΠΑΟ - Αυτόν διώχνει από το ΟΑΚΑ - Τέλος η Ευρώπη, έρχεται για Ολυμπιακό"