Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Πυραυλοκίνητη Εθνική με Αντετοκούνμπο - Άλλος η αποκάλυψη του ρόστερ - Εκπλήξεις Ιτούδη στη 12αδα
| 2022-08-18 23:38:00

Πυραυλοκίνητη Εθνική με Αντετοκούνμπο - Άλλος η αποκάλυψη του ρόστερ - Εκπλήξεις Ιτούδη στη 12αδα

του Pick n' Scroll
Πυραυλοκίνητη Εθνική με Αντετοκούνμπο - Άλλος η αποκάλυψη του ρόστερ - Εκπλήξεις Ιτούδη στη 12αδα

Ποιος... ξελασπώνει την Ελλάδα και οι πιθανότητες για τον Παπαγιάννη. Γιατί δεν πρέπει να μας προβληματίζει η εικόνα απέναντι στην Γεωργία, το πολύ δυνατό τεστ με την Τουρκία και ποια θα είναι τα... όπλα του Δημήτρη Ιτούδη στο Eurobasket. Θα υπάρξουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής;

Η Εθνική Ελλάδας δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό στη κόντρα της με την Γεωργία, παρόλα αυτά δεν ίδρωσε ώστε να φτάσει στη δεύτερή της νίκη στο τουρνουά «Ακρόπολις». Νίκησε όσο περίπου εύκολα δείχνει το τελικό 80-67 και ετοιμάζεται πλέον για το πιο δυνατό της παιχνίδι στο τουρνουά, αύριο, απέναντι στην Τουρκία.

Σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη θα μετρήσει τις δυνάμεις της απέναντι σε μία Τουρκία, η οποία έχει υψηλή ποιότητα με τον Λάρκιν να λάμπει, αλλά και με μία σειρά από αστέρια από το ΝΒΑ. Μόνο που σε σχέση με σήμερα ο Ιτούδης θα έχει στην διάθεσή του τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ πήρε τις ανάσες του σήμερα και αύριο θα επανέλθει, ώστε να ηγηθεί και πάλι της επίσημης αγαπημένης.

Γιατί όπως και να το κάνουμε, η Εθνική είναι άλλη ομάδα με τον Αντετοκούνμπο στη σύνθεσή της. Τόσο σε δυναμικότητα, όσο και σε τρόπο παιχνιδιού. Αλλωστε χωρίς τον Γιάννη η Εθνική, είναι μέσες άκρες η ίδια ομάδα, που πέρυσι στραπατσαρίστηκε στο προολυμπιακό τουρνουά από την Τσεχία.

Με τον Γιάννη, όμως, η Εθνική είναι πυραυλοκίνητη και θα γίνει ακόμη πιο δυναμική, όταν μπει και ο Γιώργος Παπαγιάννης. Ο διεθνής σέντερ ακόμη είναι εκτός αλλά ελπίζεται ότι θα μπορέσει να βοηθήσει στο Ευρωμπάσκετ και να δώσει έτσι μία άλλη διάσταση στην ομάδα.

Αυτός, που σίγουρα δίνει το κάτι παραπάνω, που κάνει διαφορά είναι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο νέος παίκτης των Ντάλας Μάβερικς έχει κάτι, που δεν βρίσκεις εύκολα σε Ελληνα παίκτη: μπορεί να βάλει άνετα την μπάλα στο καλάθι. Κάτι, που έδειξε στον Ολυμπιακό, δείχνει και στην Εθνική και ξελασπώνει από πολλές καταστάσεις.

Εκπληξη ήταν η απόδοση του Μιχάλη Λούντζη, που θέτει υποψηφιότητα για την 12άδα, ενώ σταθερά χρήσιμος παραμένει ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος δίνει λύσεις σε άμυνα και επίθεση.

Και το πλέον ευχάριστο για τον Ιτούδη είναι ότι απέναντι στην Γεωργία ο Κώστας Σλούκας έδειξε το γνώριμό του πρόσωπο. Κάτι, που δεν έκανε χθες απέναντι στην Πολωνία, προερχόμενος βέβαια από πολυήμερη αποχή λόγω τραυματισμού. Βρίσκει, όμως, τον ρυθμό του και θα είναι κι αυτός ένα υπερόπλο στη προσπάθεια της Εθνικής να ανέβει στο βάθρο του Ευρωμπάσκετ τον επόμενο μήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη πρόταση ΠΑΟ σε Κάλινιτς- "Τρίβουν τα χέρια" τους με Γκριγκόνις- Έκπληξη Μπέικον ή Σίνγκλετον!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags