Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μεγάλη πρόταση ΠΑΟ σε Κάλινιτς - "Τρίβουν τα χέρια" τους με Γκριγκόνις - Έκπληξη Μπέικον ή Σίνγκλετον!
Μπάσκετ
| 2022-08-17 17:38:00

Μεγάλη πρόταση ΠΑΟ σε Κάλινιτς- "Τρίβουν τα χέρια" τους με Γκριγκόνις- Έκπληξη Μπέικον ή Σίνγκλετον!

του Pick n' Scroll
Μεγάλη πρόταση ΠΑΟ σε Κάλινιτς- "Τρίβουν τα χέρια" τους με Γκριγκόνις- Έκπληξη Μπέικον ή Σίνγκλετον!

Η προσπάθεια για ένα μεγάλο όνομα και οι ελπίδες για τον Μήτογλου. Στο Τριφύλλι φορτσάρουν για την τελευταία τους μεταγραφή και προσπαθούν να φέρουν έναν πολύ καλό όνομα στο ΟΑΚΑ. Τι συνέβη με τον Κάλινιτς το καλοκαίρι και οι τελευταίες πληροφορίες για την επιλογή του Ράντονιτς.

Ο Παναθηναϊκός είναι στην τελική ευθεία για να πάρει το «4άρι», με το οποίο θα κλείσει το ρόστερ για την επόμενη σεζόν. Κάπου εκεί, πάντως, πρέπει να μπει ένας αστερίσκος, καθώς αν τιμωρηθεί με μικρή ποινή ο Ντίνος Μήτογλου, οι «πράσινοι» θα κινηθούν να πάρουν κι αυτόν.

Προς το παρόν, πάντως, ασχολούνται με το ξένο «4άρι» και είναι πλέον θέμα χρόνου να κλείσουν κι αυτό το κεφάλαιο.

Από κει και πέρα υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για τις εμφανίσεις του Μάριους Γκριγκόνις με την εθνική Λιθουανίας. Ο νέος γκαρντ-φόργουορντ του Παναθηναϊκού είχε μείνει πολύ καιρό εκτός δράσης, καθώς είχε φύγει από την ΤΣΣΚΑ, λόγω της πολεμικής αντιπαράθεσης της Ρωσίας με την Ουκρανία. Όπως, όμως, δείχνει στα φιλικά, είναι σε εξαιρετική κατάσταση και πιστοποιεί ότι θα είναι ένα από τα μεγάλα «όπλα» του εξάστερου τη νέα χρονιά.

Ο Παναθηναϊκός έκανε μεγάλη προσπάθεια να τον αποκτήσει το καλοκαίρι και πολλά, που τα κατάφερε, οφείλει στην πολύ καλή σχέση, που έχει με την ΤΣΣΚΑ. Ο Γκριγκόνις βλέπετε είχε συμβόλαιο με την ρωσική ομάδα.

Επειδή, λοιπόν, δεν ήταν εύκολη η περίπτωση του Γκριγκόνις, ο Παναθηναϊκός την ίδια ώρα προσπαθούσε για ένα ακόμη μεγάλο όνομα: τον Νίκολα Κάλινιτς. Μάλιστα έκανε σημαντική προσφορά για να τον αποκτήσει, όμως, ο Σέρβος γκαρντ είχε μεγάλη ζήτηση και ήταν αδύνατο για την ελληνική ομάδα να τον πλησιάσει. Τον ήθελε η Μονακό, τον ήθελε η Μπαρτσελόνα, τον ήθελε όλος ο κόσμος, άλλωστε πρόκειται για πολύ χρήσιμο παίκτη. Δεν είναι σούπερ σταρ, είναι, όμως, ένα «γαλλικό κλειδί», που αρέσει σε όλους τους προπονητές.

Τελικώς ο Κάλινιτς πήγε στην Μπαρτσελόνα, ο Γκριγκόνις στον Παναθηναϊκό και μάλλον όλοι έμειναν ευχαριστημένοι.

Και ο κόσμος του «τριφυλλιού» θα μείνει ακόμη πιο ευχαριστημένος αν η ομάδα του κλείσει το ρόστερ της με έναν εκ των Σίνγκλετον, Μπέικον. Αν γίνει κάτι τέτοιο, τότε οι Παναθηναϊκοί θα πετάξουν την σκούφια τους από την χαρά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η νέα λίστα Ράντονιτς για τον ΠΑΟ - Νο1 ο Σίνγκλετον - Έκπληξη με παίκτη των Σέλτικς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags