Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Η νέα λίστα Ράντονιτς για τον ΠΑΟ - Νο1 ο Σίνγκλετον - Έκπληξη με παίκτη των Σέλτικς! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2022-08-16 19:36:00

Η νέα λίστα Ράντονιτς για τον ΠΑΟ - Νο1 ο Σίνγκλετον - Έκπληξη με παίκτη των Σέλτικς! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Pick n' Scroll
Η νέα λίστα Ράντονιτς για τον ΠΑΟ - Νο1 ο Σίνγκλετον - Έκπληξη με παίκτη των Σέλτικς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Σέρβος κόουτς ήρθε Ελλάδα για να ανακοινώσει παίκτη! Στο Τριφύλλι ξεκινάει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν και η αναζήτηση για την τελευταία μεταγραφή συνεχίζεται. Οι τελευταίες πληροφορίες για τον παίκτη που θέλει ο προπονητής των Πρασίνων.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς, επέστρεψε στην Ελλάδα και πέφτει αμέσως με τα μούτρα στην δουλειά. Η βασική του έννοια είναι να πάρει το «4άρι», με το οποίο και θα κλείσει το ρόστερ.

Όπως είπε κατά την άφιξή του ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, «χρειαζόμαστε έναν ακόμη παίκτη. Τις επόμενες ημέρες θα επιλέξουμε τον καταλληλότερο ώστε να κάνουμε μια καλή κίνηση».

Ποιος θα είναι αυτός ο παίκτης, κανείς δεν μπορεί να απαντήσει αυτή τη στιγμή με σιγουριά. Ο ιδανικός για αυτό, που έχει φτιάξει ως τώρα ο Παναθηναϊκός, είναι ο Κρις Σίνγκλετον, αλλά υπάρχει διαφορά σε αυτά που δίνει η ομάδα και σε αυτά, που θέλει ο Αμερικάνος.

Παράλληλα δεν έχει εγκαταλειφθεί η περίπτωση του Κέβιν Χέρβεϊ, ο οποίος ήταν πέρυσι στην Βίρτους Μπολόνια. Υπάρχουν κάποιοι δισταγμοί, που δεν έχουν να κάνουν με την αγωνιστική αξία του παίκτη, αλλά με τους τραυματισμούς, που είχε πέρυσι. Το προηγούμενο καλοκαίρι θυμίζουμε ότι Παναθηναϊκός και Χέρβεϊ είχαν φτάσει πολύ κοντά σε συμφωνία. Την τελευταία στιγμή, όμως, μπήκε στη μάχη η Βίρτους, προσέφερε περισσότερα χρήματα και τον έκανε δικό της.

Ο Ράντονιτς έχει στο μυαλό του και λύσεις κατευθείαν από την Αμερική. Μία από αυτές είναι ο Μπρούνο Καμπόκλο, ο οποίος ναι μεν υπέγραψε με τους Σέλτικς, αλλά είναι πολύ πιθανό να «κοπεί». Ο Καμπόκλο έπαιζε και παλιότερα στο ΝΒΑ, ενώ την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στη χώρα του, την Βραζιλία. Είναι πολύ ανεβασμένος αγωνιστικά και αυτό φάνηκε τόσο από τις εμφανίσεις με την εθνική της χώρας του, όσο και από αυτές στο σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας με την φανέλα των Γιούτα Τζαζ.

Περίπτωση Τορνίκε Σενγκέλια δεν υπήρξε ποτέ και γενικώς θεωρείται ότι το θέμα δεν θα αργήσει να λυθεί καθώς μάλιστα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ξεκινάει σε λίγες μέρες. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο έκπληξης, να αποκτηθεί, δηλαδή, παίκτης, που το όνομά του δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας. 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βέτο" Ράντονιτς για την τελευταία μεταγραφή του ΠΑΟ - Ξεκάθαρος στη διοίκηση - "Έκοψε" παίκτες!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags