Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Βέτο Ράντονιτς για την τελευταία μεταγραφή του ΠΑΟ - Ξεκάθαρος στη διοίκηση - "Έκοψε" παίκτες!
Μπάσκετ
| 2022-08-14 15:01:00

"Βέτο" Ράντονιτς για την τελευταία μεταγραφή του ΠΑΟ - Ξεκάθαρος στη διοίκηση - "Έκοψε" παίκτες!

"Βέτο" Ράντονιτς για την τελευταία μεταγραφή του ΠΑΟ - Ξεκάθαρος στη διοίκηση - "Έκοψε" παίκτες!

Γιατί δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ο... εκλεκτός του Τριφυλλιού; Οι Πράσινοι ψάχνουν για τον παίκτη που θα καλύψει τη θέση "4" και θα κλείσει το ρόστερ, όμως ακόμα δεν έχει βρεθεί η σωστή λύση. Γι' αυτό και υπάρχει καθυστέρηση, παρότι ο Σέρβος προπονητής τον ήθελε... αύριο στην Ελλάδα.
 

Στα τέλη Αυγούστου αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία του μπασκετικού Παναθηναϊκού για την επόμενη σεζόν, με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να ξεκινά κι επίσημα τότε το χτίσιμο της νέας ομάδας, εν μέσω αρκετών όμως απουσιών. Κι αυτό γιατί οι διεθνείς Παπαγιάννης, Μποχωρίδης, Π. Καλαϊτζάκης και Γκριγκόνις θα απουσιάζουν. 

Αντίθετα, κανονικά θα δώσουν το «παρών» τα υπόλοιπα μεταγραφικά αποκτήματα, δηλαδή οι Γ. Καλαϊτζάκης, Λι, Γουόλτερς, Γουίλιαμς, Άντριους και Γκουντάιτις.

Στο επίπεδο των μεταγραφών δεν έχει αλλάξει κάτι. Ο Παναθηναϊκός αναζητά το τελευταίο κομμάτι του ρόστερ του στη θέση «4», προκειμένου να ολοκληρώσει όλες τις κινήσεις του. Πάντως ανεξαρτήτως ονομάτων, δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη περίπτωση που έχει προκριθεί. 

Με λίγα λόγια, δηλαδή, ο εκλεκτός δεν έχει βρεθεί. Αυτόματα, άρα, είναι άγνωστο το ποτέ θα γίνει η τελευταία μεταγραφή των Πράσινων.

Ιδανικά και εν τη απουσία τόσων διεθνών, ο Ράντονιτς θα ήθελε το «4αρι» να έχει αποκτηθεί και να βρίσκεται κανονικά στην προετοιμασία. Αυτή τη στιγμή κάτι τέτοιο αν και δεν αποκλείεται, μοιάζει δύσκολο. Πάντως, ακόμα και ο ίδιος ο προπονητής που επιθυμεί να έχει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στη διάθεσή του τον παίκτη, δεν θα κάνει εκπτώσεις στο τι ψάχνει απλά για να γίνει γρήγορα η όποια κίνηση. Γι’ αυτό και έχουν απορριφθεί μάλιστα και αρκετές περιπτώσεις που του έχουν προταθεί. 

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Επιστροφή" Μπέικον για Παναθηναϊκό - "Μήνυμα" σε Μήτογλου - Φούντωσαν τα σενάρια για Αγραβάνη!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags