Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Επιστροφή" Μπέικον για Παναθηναϊκό - "Μήνυμα" σε Μήτογλου - Φούντωσαν τα σενάρια για Αγραβάνη
Μπάσκετ
| 2022-08-11 10:00:00

"Επιστροφή" Μπέικον για Παναθηναϊκό - "Μήνυμα" σε Μήτογλου - Φούντωσαν τα σενάρια για Αγραβάνη!

"Επιστροφή" Μπέικον για Παναθηναϊκό - "Μήνυμα" σε Μήτογλου - Φούντωσαν τα σενάρια για Αγραβάνη!

Αναζήτηση για το τελευταίο κομμάτι που απομένει στον Εξάστερο! Ποιος θα είναι ο παίκτης που θα έρθει και θα κλείσει το ρόστερ του Τριφυλλιού; Μπορεί να γίνει το... μπαμ με τον πρώην άσο της Μονακό; Η περίπλοκη υπόθεση με Μήτογλου και τι (δεν) ισχύει με τον πρώην άσο Προμηθέα και Ολυμπιακού.
 

Οι μέρες περνούν και ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να αναζητά το τελευταίο κομμάτι, που θα ολοκληρώσει τις καλοκαιρινές του μεταγραφές. Όπως έγκαιρα σας έχει ενημερώσει το SportDog, στο κλαμπ δεν υπάρχει η παραμικρή βιασύνη για να κλείσει εδώ και τώρα κάποιος. Αυτό που θέλουν Ράντονιτς-Πεδουλάκης, είναι να προσθέσουν τον κατάλληλο αθλητή στο ρόστερ. Τόσο απλά.

Χωρίς να υπάρχει κάτι προχωρημένο να υπογραμμίσουμε κάπου εδώ, να σημειωθεί ότι δεν πρέπει να ξεγράφουμε εντελώς το όνομα του Μπέικον. Ο πρώην φόργουορντ της Μονακό παραμένει ελεύθερος και όσο η συγκεκριμένη συνθήκη συνεχίζει να υφίσταται, τότε ο Παναθηναϊκός θα βρίσκεται στο παιχνίδι. Μπορεί ποτέ να μην υπήρξε επίσημη πρόταση ή προχωρημένες διαπραγματεύσεις του Αμερικανού με τον Εξάστερο, ωστόσο το όνομά του και έχει πέσει στο τραπέζι και αρέσει. Ασχέτως αν για άλλους λόγους δεν έχει προχωρήσει, μέχρι τώρα, κάποια κίνηση.

Την ίδια στιγμή, πάντα στο τραπέζι βρίσκεται και η υπόθεση Μήτογλου. Η ανακοίνωση της απόφασης για τον διεθνή άσο έχει αργήσει εξαιρετικά πολύ κι αυτό, αποδεικνύει το πόσο σύνθετη είναι. Αν δεν ήταν, τότε θα γνωστοποιείτο γρήγορα μία απόφαση για διετή ή τριετή αποκλεισμό του Ντίνου και θα τελείωναν όλα. Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο όμως. Όπως και να 'χει ο Παναθηναϊκός περιμένει τον Μήτογλου, έχοντας διαμηνύσει συγκεκριμένο μήνυμα προς την πλευρά του: «Θα είσαι διαθέσιμος ν' αγωνιστείς φέτος; Αν ναι, υπογράφεις!».

Υ.Γ. Επειδή αρκετοί φίλοι ρωτούσαν για Αγραβάνη και Παναθηναϊκό ξανά χθες (σ.σ. μετά την καλή εμφάνιση που έκανε ο παίκτης με την Εθνική), ας το ξεκαθαρίσουμε και πάλι. Δεν υπάρχει περίπτωση να ντυθεί στα πράσινα.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κυνηγάει υπέρβαση ο ΠΑΟ από ΝΒΑ - Θα… γκρεμίσει το ΟΑΚΑ - Συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags