Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Κυνηγάει υπέρβαση ο ΠΑΟ από ΝΒΑ - Θα… γκρεμίσει το ΟΑΚΑ - Συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο!
Μπάσκετ
NBA
| 2022-08-10 12:54:00

Κυνηγάει υπέρβαση ο ΠΑΟ από ΝΒΑ - Θα… γκρεμίσει το ΟΑΚΑ - Συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο!

του Pick n' Scroll
Κυνηγάει υπέρβαση ο ΠΑΟ από ΝΒΑ - Θα… γκρεμίσει το ΟΑΚΑ - Συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο!

Ο Ράντονιτς ψάχνει για την τελευταία μεταγραφή και ελπίζει σε ευκαιρία! Ποια είναι τα δύο ονόματα που βρίσκονται στη λίστα και οι μεγάλες δυσκολίες για να έρθουν στην Ευρώπη. Γιατί ο χρόνος μπορεί να βοηθήσει τους Πράσινους για να κλείσουν μία σπουδαία κίνηση...
 

Ο χρόνος περνάει, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την αναζήτησή του για «4άρι», προς το παρόν, όμως, το αποτέλεσμα είναι μηδενικό. Ο Ράντονιτς και οι συνεργάτες του δουλεύουν ακατάπαυστα προκειμένου να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση, η αγορά, όμως, είναι πολύ δύσκολη. Και στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ.

Όλα δείχνουν ότι οι «πράσινοι» θα πάρουν παίκτη κατευθείαν από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, ένα «4άρι», που θα προέρχεται από μία κατάσταση ανάμεσα στο ΝΒΑ και στο θυγατρικό πρωτάθλημα αυτού. Περνώντας, όμως, ο καιρός, πάντα υπάρχει η πιθανότητα να τους παρουσιαστεί ένα τρελό λαχείο. Ενας παίκτης του ΝΒΑ, που αυτή την στιγμή ουδείς περιμένει ότι μπορεί να έρθει στην Ευρώπη.

Ποια θα μπορούσε να είναι αυτή η περίπτωση; Ο Τζαμπάρι Πάρκερ θα ήταν ένα όνομα, που θα «γκρέμιζε» το ΟΑΚΑ. Πρόκειται για τον συμπαίκτη τα προηγούμενα χρόνια του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς, έναν πάουερ-φόργουορντ, που είχε μεγάλη προοπτική, αλλά δεν έχει την συνέχεια, που θα περίμενε κανείς. Ο Πάρκερ αγωνίστηκε ελάχιστα την χρονιά, που μας πέρασε, στους Μπόστον Σέλτικς.

Ο Ρόντνεϊ Χουντ θα ήταν επίσης μία τέλεια περίπτωση, αφού μιλάμε για έναν παίκτη με μακρά και καλή θητεία στη κορυφαία λίγκα του κόσμου. Ο Χουντ είχε χρονιές και με πάνω από 14 πόντους στο ΝΒΑ, ενώ πέρυσι έπαιξε κι αυτός δίπλα στον Γιάννη, στους Μπακς. Πέρυσι έπαιξε επίσης και στους Κλίπερς και πρόκειται για ένα πραγματικό δυναμίτη.

Περιπτώσεις, πάντως, σαν του Πάρκερ και του Χουντ μοιάζουν περισσότερο σαν όνειρα παρά σαν κατάσταση, που μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Παρόλα αυτά, όσο ζει κανείς, ελπίζει και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ με τους «πράσινους» να θεωρούν ότι στο τέλος θα πάρουν έναν παίκτη, που θα ταιριάζει τέλεια στο «4» με τον Ντέρικ Ουίλιαμς.
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υποκλιθείτε στον Γιάννη - Μύστης Ιτούδης, έσπασε το σύστημα Γιαννάκη - Βρήκε… βρωμόχερο η Εθνική

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags