Μπρούνο Μοντέιρο: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Πορτογάλος δημοσιογράφος μιλώντας σχετικά με τις πληροφορίες που συνδέουν τον Μπρούνο Κόστα με τον Άρη.

Για το αν υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες ο παίκτης να αφήσει την Πόρτο και να έρθει στον Άρη:

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχω τώρα ο Μπρούνο είναι χαρούμενος στην Πόρτο και δεν θα αφήσει την ομάδα. Θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα συμμετοχής του στην Πόρτο. Νομίζω πως αυτή την περίοδο είναι πολύ δύσκολο να φύγει. Θα δούμε πως μπορεί να εξελιχθεί αυτή η υπόθεση γιατί τελειώνει η μεταγραφική περίοδος. Σε κάθε περίπτωση όμως το θεωρώ πολύ δύσκολο , όχι όμως και απίθανο».

Για το αν ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο άλλαξε γνώμη ώστε να μείνει στη Πόρτο:

«Η αλήθεια είναι ότι ο παίκτης ήθελε να παίξει και δεν πήρε από την αρχή τον χρόνο συμμετοχής που ήθελε. Θέλησε όντως να φύγει γιατί δεν έπαιζε αρκετά. Τα δεδομένα όμως έχουν αλλάξει, καθώς Σέρτζιο Κονσεϊσάο δεν έκανε πολλές προσθήκες, έχει μόνο ένα δεξί χαφ και πλέον κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει. Αν η Πόρτο κάνει προσθήκη στην συγκεκριμένη θέση τότε μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, Μέχρι στιγμής ο προπονητής έχει δουλέψει μαζί του και υπολογίζει σε αυτόν».

Για τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στον Μπρόυνο Κόστα ως παίκτη:

«Είναι πολύ χρήσιμος παίκτης, που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Του αρέσει να έχει την μπάλα στα πόδια. Έχει δείξει την πραγματική του αξία πριν από δύο χρόνια όταν ανάγκασε την Πόρτο να πάρει πίσω τα δικαιώματά του. Είναι ένας πολύ ευφυής παίκτης, ειδικά με την μπάλα στα πόδια. Νομίζω ότι χρειάζεται λίγο περισσότερη αυτοπεποίθηση και να σκοράρει μερικά γκολ. Αν αφήσει την Πόρτο, η ομάδα που θα τον πάρει θα μείνει σίγουρα ικανοποιημένη. Ωστόσο, πιστεύω πως αυτή την στιγμή ούτε η Πόρτο ούτε ο Κονσεισάο θέλει να φύγει ο παίκτης», είπε ο Μπρούνο Μοντέιρο.