Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Φοβερές ατάκες από γνωστό Έλληνα τεχνικό - "Ευλογία η παρουσία των Αντετοκούνμπο για την Εθνική"
| 2022-08-27 05:38:00

Φοβερές ατάκες από γνωστό Έλληνα τεχνικό - "Ευλογία η παρουσία των Αντετοκούνμπο για την Εθνική"

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες από γνωστό Έλληνα τεχνικό - "Ευλογία η παρουσία των Αντετοκούνμπο για την Εθνική"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε έμπειρος τεχνικός από την χώρα μας όπου και αναφέρθηκε στην αναμέτρηση των τριών αδελφών στην ομάδα, αλλά και τα όσα είδε από τον αγώνα με την Σερβία.

Βαγγέλης Αγγέλου: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο έμπειρος τεχνικός που βρίσκεται στον πάγκο της Καρδίτσας, μίλησε αναφορικά με τα όσα είδε στον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με αντίπαλο τη Σερβία, την προσφορά των αδερφών Αντετοκούνμπο αλλά και τη συνοχή του Αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

«Με βάσει τα όσα λαμβάνουν χώρα, επιβαρύνεται πολύ το πρόγραμμα όλων των ομάδων και παραπονιούνται και οι παίκτες, όπως υπάρχουν και αρκετοί τραυματισμοί. Ας πούμε ο Παπαγιάννης, έχει καταπονηθεί και στη διάρκεια της χρονιάς, έχοντας παίξει τα περισσότερα λεπτά από κάθε άλλον στη θέση του και το πρόγραμμα της Ευρωλίγκας είναι εξουθενωτικό».

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, σημείωσε: «Είναι χαρισματικός, πρότυπο επαγγελματία και είναι ευλογία για την Εθνική Ομάδα και αυτό φαίνεται και με την προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο και μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά οδηγούν την Εθνική».

Για την ομοιογένεια και τον ρόλο των Καλάθη - Σλούκα: «Πρόκειται για παιδιά που δεν παίζουν μαζί, ο Καλάθης έχει μαγική πάσα, ο Σλούκας είναι μοναδικός στο πικ εν ρολ, ο Ντόρσει παίζει πρώτη φορά στην Εθνική αλλά αυτά τα παιδιά χρειάζεται να δουλέψουν και μαζί».

Για τους υψηλούς στόχους και αν αυτοί προσθέτουν άγχος: «Είναι ίδιον της χώρας μας η γκρίνια, ωστόσο υπάρχει ταπεινότητα και σύνεση στην ομάδα και πόσο μάλλον με τους ανθρώπους που υπάρχουν γύρω από τον σύλλογο».

Για την Εθνική, πρόσθεσε: «Η Εθνική ανταπεξήλθε πολύ καλά, απέναντι σε μία ομάδα όπως η Σερβία η οποία παρουσίασε τη δύναμη της και είναι μόνο κέρδος το χθεσινό παιχνίδι για το μπάσκετ».

Για τον ίδιο και την Καρδίτσα: «Ο Γιάννης Μπουρούσης είναι χαρισματικός, βρίσκεται δίπλα στους παίκτες και είναι σημαντικός για το άθλημα ειδικά στις στιγμές που περνάει το μπάσκετ, γιατί είναι σαν ελατήριο το τραβάς και περιμένεις να εκτοξευθεί. Το θέμα είναι να μην σπάσει», είπε ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags