Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει στις 20:00 το Βέλγιο στο ΟΑΚΑ! Το ματς θα έχει αρκετή ώθηση από τον κόσμο, μιας και έχει γίνει sold out αναμέτρηση για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023. 

Πρόκειται μάλιστα για το τελευταίο παιχνίδι που θα δώσει η «επίσημη αγαπημένη» πριν από το Eurobasket και ο κόσμος θα την βοηθήσει να επιστρέψει στις νίκες, μετά από την ήττα ενάντια στην Σερβία.



Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό, η χώρα μας θα υποδεχθεί τους Βέλγους με τις τέσσερις γνωστές απουσίες, που την ταλαιπωρούν και... πονοκεφαλιάζουν τον κόουτς Ιτούδη. Συγκεκριμένα, οι Κώστας Σλούκας, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιώργος Παπαγιάννης και Κώστας Αντετοκούνμπο είναι στα «πιτς».

Έτσι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναμένεται να πάρει λεπτά στη θέση «5», ενώ σημαντικός θα είναι ο ρόλος και των Θανάση Αντετοκούνμπο - Δημήτρη Αγραβάνη.

Αναλυτικά η δωδεκάδα της Ελλάδας ενόψει του αγώνα των «παραθύρων»: Ντόρσεϊ, Λαρεντζάκης, Αγραβάνης, Καλάθης, Καλαϊτζάκης, Μποχωρίδης, Παπανικολάου, Κουζέλογλου, Γ. Αντετοκούνμπο, Κασελάκης, Θ. Αντετοκούνμπο, Λούντζης.