Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Το plan b Ράντονιτς για... Ολυμπιακό - Με ποιους "χτυπάει" τον Μπαρτζώκα - Ανατροπή με... φευγάτο!
| 2022-09-28 13:10:00

Το plan b Ράντονιτς για... Ολυμπιακό - Με ποιους "χτυπάει" τον Μπαρτζώκα - Ανατροπή με... φευγάτο!

Το plan b Ράντονιτς για... Ολυμπιακό - Με ποιους "χτυπάει" τον Μπαρτζώκα - Ανατροπή με... φευγάτο!

Η τεράστια απουσία στο Σούπερ Καπ και τι θα γίνει με Πονίτκα-Γκριγκόνις. Ο Σέρβος προπονητής καταστρώνει τα πλάνα του για τα πρώτα επίσημα ματς της χρονιάς χωρίς τον βασικό του point guard.

Ο Παναθηναϊκός στάθηκε αρκετά άτυχος, μιας και λίγο πριν την επίσημη εκκίνηση της σεζόν έχασε τον βασικό άξονα λειτουργίας του, μιας και ο Νέιτ Γουόλτερς έχει τεθεί νοκ άουτ και δεν θα  είναι διαθέσιμος για τους αγώνες του Super Cup στη Ρόδο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ομάδας του, ο έμπειρος άσος ένιωσε ενοχλήσεις στον λαγονοψοΐτη, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε πως υποφέρει από θλάση.

Πλέον, το μόνο που μένει να δούμε είναι αν θα προλάβει την πρεμιέρα της EuroLeague με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη Παρασκευή (6/10) στο ΟΑΚΑ.

Οι εναλλακτικές λύσεις και ο Άντριους

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα βασιστεί πλέον στον Πάρις Λι και στον Λευτέρη Μποχωρίδη για την οργάνωση του παιχνιδιού.  Από εκεί και πέρα όμως το μεγαλύτερο μέρος της δημιουργίας θα στηθεί γύρω από τους Μάριους Γκριγκόνις και Ματέους Πονίτκα, οι οποίοι έχουν την έφεση να δημιουργούν για τους γύρω τους.

Επιπλέον, όσο είναι νοκ άουτ ο Γουόλτερς, είναι δεδομένο πως δεν θα γίνει κάποια βεβιασμένη κίνηση με τον Άντριους, ειδικά από τη στιγμή που δεν θα χρειαστεί να κοπεί κάποιος ξένος για τους αγώνες του Λιγκ Καπ! Ο Αμερικανός γκαρντ το παλεύει αρκετά και η εμφάνιση με την Αρμάνι, αλλά και ο τραυματισμός του Γουόλτερς τού δίνουν πολύτιμο χρόνο για να μπορέσει να μείνει.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο Νο1 στόχος του ΠΑΟ - Ο λόγος που δεν ήρθε ο Μπέικον - Φήμες για μεταγραφή έκπληξη! 

 

 
Παναθηναϊκός - Αρμάνι Μιλάνο 64-77 | HIGHLIGHTS" itemprop="name" />

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags