Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο Νο1 στόχος του ΠΑΟ - Ο λόγος που δεν ήρθε ο Μπέικον - Φήμες για μεταγραφή έκπληξη!
Μπάσκετ
NBA
| 2022-09-27 21:13:00

Αυτός είναι ο Νο1 στόχος του ΠΑΟ - Ο λόγος που δεν ήρθε ο Μπέικον - Φήμες για μεταγραφή έκπληξη!

του Pick n' Scroll
Αυτός είναι ο Νο1 στόχος του ΠΑΟ - Ο λόγος που δεν ήρθε ο Μπέικον - Φήμες για μεταγραφή έκπληξη!

Τα σενάρια για Αγραβάνη και ποιον περιμένει ο Ράντονιτς στο ΟΑΚΑ! Οι Πράσινοι ετοιμάζονται για το Σούπερ Καπ, όμως παράλληλα ετοιμάζονται και για την τελευταία τους προσθηκη, που θα είναι από την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ο παίκτης που έχουν ξεχωρίσει και πότε θα υπάρχουν οριστικές εξελίξεις.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ζητούσε μετ' επιτάσεως την απόκτηση του Ντουέιν Μπέικον, αλλά οι άνθρωποι της ΚΑΕ δεν είχαν ασχοληθεί καθόλου με τον πρώην παίκτη της Μονακό. Κι αυτό δεν είχε να κάνει καθόλου με το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά με τον χαρακτήρα του Αμερικάνου. Συν τοις άλλοις, πάντως, και οι «πράσινοι» ήξεραν (παρακολουθώντας τα πάντα στην αγορά) ότι ο Μπέικον δεν έβλεπε καθόλου την αγορά της Ευρώπης, θέλοντας να επιστρέψει στο ΝΒΑ. Το πρώτο βήμα έγινε, αφού υπέγραψε με τους Λέικερς για το τρέινινγκ καμπ. Αν θα πάρει συμβόλαιο και για την σεζόν, αυτό θα φανεί σε λίγες μέρες.

Επιβεβαιώθηκε επίσης ότι δεν υπήρχε περίπτωση ο Παναθηναϊκός να πάρει τον Δημήτρη Αγραβάνη. Πολλά ακουγόντουσαν από εδώ και από εκεί, οι «πράσινοι», όμως, είχαν διαμηνύσει ότι δεν ασχολούνται με την περίπτωση του διεθνούς πάουερ-φόργουορντ. Πλέον αυτό έγινε και με την βούλα, καθώς ο 28χρονος παίκτης υπέγραψε στην ιταλική Νάπολι.

Το «τριφύλλι» δεν έχει ξεφύγει από αυτά, που έχει πει εδώ και καιρό, ότι πεδίο δράσης του είναι το ΝΒΑ και οι «κομμένοι» από εκεί. Όπως αναφέραμε και χθες, οι παίκτες, που έχουν «κοπεί» μέχρι στιγμής, είναι ακατάλληλοι για τα κυβικά του Παναθηναϊκού. Είναι άπειροι ως επί το πλείστον παίκτες και όχι με τα προσόντα, που απαιτούνται.

Ο Ράντονιτς θέλει έτοιμο παίκτη και τέτοιος αναμένεται να βγει κάπου στις αρχές Οκτωβρίου. Το πρωτάθλημα του ΝΒΑ ξεκινάει λίγο μετά τα μέσα Οκτωβρίου και μέχρι τότε ο Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει κάνει την μεταγραφή του για την θέση «4». Ο Τζέικ Λέιμαν είναι ο βασικός παίκτης, που έχουν στοχεύσει, αλλά δεν αποκλείεται η λύση να έρθει από αλλού. Και να είναι έκπληξη, να είναι ένας πάουερ-φόργουορντ, που μέχρι τώρα δεν έχει δει το όνομα του το φως της δημοσιότητας.

Πάντα βέβαια από την αγορά του ΝΒΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις με Μήτογλου που ενδιαφέρουν Παναθηναϊκό - Πήρε απόφαση η Αρμάνι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags