Facebook Pixel Ενές Καντέρ: Βραδινή "βόμβα" από Καντέρ - "Ο Ερντογάν θα επιτεθεί στην Ελλάδα μία μέρα"
| 2023-01-24 00:28:00

Βραδινή "βόμβα" από Καντέρ - "Ο Ερντογάν θα επιτεθεί στην Ελλάδα"!

Sportdog Team
Βραδινή "βόμβα" από Καντέρ - "Ο Ερντογάν θα επιτεθεί στην Ελλάδα"!

Ο Τούρκος σέντερ μίλησε στην εκπομπή «Δίκη στο Open» και εξέφρασε την άποψη πως ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα επιτεθεί μία μέρα στην Ελλάδα.

Ενές Καντέρ: Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» μίλησε ο Τούρκος σέντερ όπου ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα επιτεθεί μία μέρα στην Ελλάδα και ζήτησε από τους ηγέτες της Δύσης, του ΝΑΤΟ αλλά και από τον Έλληνα πρωθυπουργό να κάνουν ουσιαστικές ενέργειες εναντίον του Τούρκου προέδρου, ενώ εξέφρασε φόβους για τη ζωή του σύμφωνα με όσα του έχει πει και το FBI.

Αν περίμενε ότι θα τον επικυρήξει ο Ερντογάν: «Είχα τόσες πολλές κλήσεις από το FBI, από την αμερικανική κυβέρνηση. Και μου είπαν πως είναι η πρώτη φορά που η κυβέρνηση Ερντογάν επικήρυξε με χρηματικό ποσό. “Άνθρωποι εκεί έξω θα προσπαθήσουν να έρθουν και να σου κάνουν κακό, η μαφία, επαγγελματίες δολοφόνοι, ακόμη και τα καρτέλ” μου είπαν. Και μίλησα και χθες με το FBI και μου είπαν “από εδώ και πέρα όπου και να πάτε, πρέπει να μας ενημερώνετε”».

Αν φοβάται για τη ζωή του: «Φυσικά και φοβάμαι για τη ζωή μου. Κάθε μέρα που ξυπνάω κοιτάζω το τηλέφωνό μου και υπάρχουν εκατοντάδες απειλές για τη ζωή μου. Θέλω όλοι οι ηγέτες του κόσμου, όλα τα μέλη του ΝΑΤΟ, θέλω οι δυτικοί ηγέτες να προχωρήσουν σε ενέργειες κατά του Ερντογάν. Θέλω ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης να κάνει κάποιες ουσιαστικές ενέργειες κατά του Ερντογάν επειδή καταλαβαίνω ότι η σχέση των δύο χωρών είναι πολύ σημαντική αλλά ο Ερντογάν θα επιτεθεί στην Ελλάδα μία μέρα», είπε ο Ενές Καντέρ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags