Facebook Pixel Sportdog.gr | Σε ποια μεγάλη ελληνική ομάδα ήθελε να επιστρέψει ο Γιάννης Ιωαννίδης (BINTEO)
| 2023-10-05 11:31:00

Σε ποια μεγάλη ελληνική ομάδα ήθελε να επιστρέψει ο Γιάννης Ιωαννίδης (BINTEO)

Σε ποια μεγάλη ελληνική ομάδα ήθελε να επιστρέψει ο Γιάννης Ιωαννίδης (BINTEO)

Ο Γιάννης Ιωαννίδης πέθανε σε ηλικία 78 ετών και δεν μπόρεσε να κάνει ένα όνειρό του πραγματικότητα.

Ο σπουδαίος Έλληνας προπονητής συνέδεσε τον όνομά του με την αυτοκρατορία του Άρη και ήθελε κάποια στιγμή να επιστρέψει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Ξανθός βλέποντας την πορεία του Άρη τα τελευταία χρόνια ήθελε να επιστρέψει στον σύλλογο και να τον δοξάσει ξανά. Μαζί του ήθελε να είναι ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Ο Τίγρης είχε αποκαλύψει την επιθυμία και των δύο να επιστρέψουν στην ομάδα που αγάπησαν και να κάνουν ξανά τον Άρη μεγάλο.

«Αυτά που έχω ζήσει με τον Γιάννη δεν μπορεί τα καταλάβει ο κόσμος και ούτε θέλω να τα μεταφέρω. Ένα θα σου πω μόνο. Πριν 5-6 χρόνια εγώ με τον Γιάννη, όταν ήταν στα πρόθυρα του προβλήματος υγείας του, είχαμε κάνει συζητήσεις πως θα κάνουμε τον Άρη ξανά μεγάλο, δεν θέλω να πω παραπάνω λεπτομέρειες. Είναι τυχεροί που ο Γιάννης είχε αυτό το πρόβλημα, θα βλέπατε πως θα γινόταν ο Άρης, αν επιστρέφαμε με τον Ξανθό. Ο Γιάννης δεν είχε χάσει την αγάπη του για τον Άρη, ούτε εγώ. Ήταν η πρώτη αγάπη. Μπορεί ο Ξανθός να έζησε απίστευτες στιγμές με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, αλλά η καρδιά του ήταν στον Άρη», είχε πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο Metrosport.gr.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags