Το EuroLeague Greek Fantasy Challenge στο Sportdog.gr συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και μπροστά μας έχουμε την 22η αγωνιστική της διοργάνωσης, αλλά μετά τον τραυματισμο του Νίκολα Μιλουτίνοφ, όσοι τον έχετε πρέπει να αλλάξετε σέντερ.

Πολλοί fantasy manager είναι αυτοί που έχουν στο ρόστερ τους τον Σέρβο σέντερ, αφού ήταν από τις καλύτερες επιλογές του παιχνδιού μετά τον τραυματισμό του Μουσταφά Φαλ. Όσοι επέλεξαν τον ερυθρόλευκο άσο δικαιώθηκαν αφού είχε 40 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και με το μπόνους της νίκης του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ έφτασε στους 44!

Θα πάρει λεπτά ο Πετρούσεφ, αλλά...

Ομως, τώρα πρέπει να γίνει αναγκαστική αλλαγή με τον Μιλουτίνοφ να κοστίζει 14,7 credits. Από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μοναδικός διαθέσιμος σέντερ είναι ο Φιλίπ Πετρούσεφ, ο οποίος αξίζει 9,7 credits, αλλά έχει δύσκολο έργο κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ετσι πάμε στις πιο safe και πιο σταθερές επιλογές για τις fantasy ομάδες σας. 

Οι τρεις καλές επιλογές για αντί- Μιλουτίνοφ

Ο Γιόχανες Τίμαν είναι πιο φθηνός από τον Μιλουτίνοφ καθώς θα τον βρείτε στα 13,1 credits και αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες της Άλμπα Βερολίνου. Απέναντι του αυτή την αγωνιστική θα βρει τον Ερυθρό Αστέρα που δεν έχει βαρύ κορμί και μπορεί να προσφέρει μεγάλο PIR.

Επόμενη επιλογή είναι ο Πουαριέ της Ρεάλ Μαδρίτης με 11,7 credits, καθώς θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής λόγω της απουσίας του Ταβάρες, ενώ παίζει και κόντρα στον Ολυμπιακό που ξέμεινε από σέντερ. Για μια τρίτη και τελευταία εναλλακτική επιλογή θα προτιμήσουμε τον πολύ ανεβασμένο φέτος, Τζόελ Μπολομπόι. Με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στον πάγκο ο σέντερ του Ερυθρού Αστέρα κάνει καταπληκτικά ματς και θα τεθεί αντιμέτωπος με την αδύναμη Άλμπα.

Η επιλογή είναι δική σας...