Λήξαν θα πρέπει να θεωρείται οποιδήποτε... σύννεφο υπήρχε στις σχέσεις των Κώστα Σλούκα και Τόμας Γουόκαπ, μετά από διάφορα σκηνικά έντασης που είχαν οι δυο τους, στους πρόσφατους τελικούς της Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Μπροστά στον κοινό στόχο της Εθνικής Ελλάδας εν όψει Ολυμπιακών Αγώνων δεν έχει σημασία τίποτε άλλο και οι Σλούκας, Γουόκαπ το απέδειξαν, αφού στην σημερινή προπόνηση της "γαλανόλευκης" είχαν θερμή χειραψία και μια μικρή αγκαλιά, δείχνοντας ότι έχουν αφήσει πίσω τους ό,τι συνέβη στα ματς των "αιωνίων".

Ο Τεξανός γκαρντ προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς, ενώ ο αρχηγός του Παναθηναϊκού κάνει θεραπεία και θα είναι πανέτοιμος για τα επίσημα παιχνίδια της ελληνικής ομάδας στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ, από τις 2 έως τις 7 Ιουλίου.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Βασίλης Σπανούλης, μίλησε για πρώτη φορά σε όλους τους παίκτες μαζί, θέτοντας τους βασικούς άξονες λειτουργίας της ομάδας στις λίγες διαθέσιμες ημέρες που μεσολαβούν μέχρι την έναρξη των επίσημων αγώνων.

Την ερχόμενη Παρασκευή (21/6), η Εθνική δίνει το πρώτο φιλικό παιχνίδι της, απέναντι στην Πολωνία στο ΣΕΦ με την υποστήριξη του ΟΠΑΠ. Ακολουθεί το τουρνουά “ AEGEAN Ακρόπολις”, με την Ελλάδα να αντιμετωπίζει το Μαυροβούνιο (25/6) και τις Μπαχάμες (27/6).