Ο τελικός του Σούπερ Καπ Ελλάδας είχε από όλα. Πάθος, ένταση, ανατροπές, διακοπή λόγω στεφάνης, αλλά και λίγα παρατράγουδα στην κερκίδα προς το τέλος του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της σεζόν επικρατώντας με 86-85 στη Ρόδο και οι παίκτες φαινόντουσαν να έχουν πολύ καλό κλίμα μεταξύ τους, παρά την αντιπαλότητα. Άλλωστε, και στην αναχώρηση τους από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος υπήρχαν ερυθρόλευκα και πράσινα πηγαδάκια.

Όμως, μετά το τέλος του ματς και ενώ οι παίκτες αντάλλαζαν χειραψίες, έγινε μια κίνηση που λίγοι παρατήρησαν. Ο Σακίλ ΜακΚίσικ δεν έδωσε το χέρι του στον Κώστα Σλούκα, παρότι ο Έλληνας γκαρντ είχε υψώσει το χέρι του.

Ο ΜακΚίσικ... αντέγραψε τον Σλούκα

Συνέχεια δεν δόθηκε από τον πράσινο άσο, αφού συνέχισε το περπάτημα του και χαιρέτησε τον πρώην συμπαίκτη του, Λούκα Βιλντόζα.

Φαίνεται, πως ο Αμερικανός φόργουορντ του Ολυμπιακού είναι ενοχλημένος από την συμπεριφορά που είχε την περασμένη χρονιά ο Κώστας Σλούκας στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Αντίπαλοι οι παίκτες είναι μόνο στα 40 λεπτά του αγώνα και μέσα στις τέσσερις γραμμές, αλλά ο ΜακΚίσικ έδειξε με τον τρόπο του πως δεν του άρεσε η συμπεριφορά του Κώστα Σλούκα πέρσι και τον προσπέρασε.

Άλλωστε, ο Έλληνας γκαρντ είχε κάνει το ίδιο στον Τόμας Γουόκαπ στους περσινούς τελικούς.  Συγκεκριμένα, στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα ο Κώστας Σλούκας ξεκίνησε το trash talking στον Αϊζάια Κάνααν που επιχείρησε τρίποντο ενώ όλα είχαν κριθεί, απαντώντας του έτσι εμμέσως και για την χειρονομία του Αμερικανού περί... χρημάτων στο προηγούμενο ματς του ΣΕΦ.

Αμέσως μετά ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αγνόησε την χειραψία του συμπαίκτη του στην Εθνική, Τόμας Γουόκαπ, ο οποίος χειροκροτούσε ειρωνικά στο Game 2 του ΣΕΦ, όταν ο Κάνααν έκανε την χαρακτηριστική χειρονομία στο Σλούκα.

@greeklegend007 Δεν εδωσε το χερι του στον Σλουκα ο Μακισικ#fy #fypp #olympiakos #olympiacos #basketball #rodos #olympiacosbc #cup #sloukas #pao #paobc #panathinaikos ♬ Oh Nonono Ujuju - wanner ms
@greeklegend007 Δεν εδωσε το χερι του στον Σλουκα ο Μακισικ