Όπως ήταν λογικό, ο προπονητής του ΠΑΟΚ ήταν απογοητευμένος μετά την απογοητευτική εμφάνιση των παικτών του στο παιχνίδι με τον Κολοσσό και αδυνατούσε να εξηγήσει τι φταίει για την αστάθεια της ομάδας του.

«Συγχαρητήρια στον Κολοσσό. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει στην ομάδα. Ίδια ομάδα ήταν στο ΣΕΦ, ίδια και στα υπόλοιπα παιχνίδια. Μπορεί να υπάρχει κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια αλλά σήμερα δεν ήμασταν στο γήπεδο. Οι απουσίες είναι πολύ σημαντικές. Παίξαμε όμως και μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού και με τον Κόροιβο χωρίς αυτούς τους δύο αθλητές, αλλά αυτό που έγινε σήμερα δεν χωράει εξήγηση», δήλωσε ο έμπειρος κόουτς.

Δηλώσεις έκανε και ο γκαρντ του ΠΑΟΚ, Γιώργος Δέδας, ο οποίος στάθηκε στον κόσμο που ακολούθησε την ομάδα στη Ρόδο και επευφήμησε τους παίκτες παρά την κακή εμφάνιση.

Αναλυτικά, τα λεγόμενά του:

Από την πλευρά του ο Γιώργος Δέδας τόνισε: «Κι άλλες φορές έχουμε χάσει, αλλά το μαχητικό πνεύμα που έχει η ομάδα, φαίνεται να το έχει απωλέσει. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, πέραν των απουσιών και των τακτικών λαθών. Από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι το τελευταίο κυριάρχησε ο Κολοσσός. Τα αίτια είναι πολλά, δείξαμε ότι προσπαθούμε να παίξουμε με λάθος τρόπο. Δεν ήμασταν πνευματικά έτοιμοι και ο Κολοσσός το εκμεταλλεύτηκε».

Για το αν ένιωσε ότι ο ΠΑΟΚ δε μπορούσε να απαντήσει στο «ξύλο» του Κολοσσού: «Δεν ήταν τόσο σωματικό το θέμα. Ήταν πιο πολύ πνευματικό. Ο Κολοσσός έπαιζε με ενέργεια, όπως κάνει πάντα στην έδρα του, το ξέραμε αυτό. Το να μπεις να κάνεις κάποια φάουλ δεν έχει να κάνει με κούραση αλλά με συγκέντρωση. Ξέραμε ότι με τις ελλείψεις που είχαμε ότι δε θα πρέπει να αφήσουμε τον Κολοσσό να έχει ενέργεια και κάναμε αυτό ακριβώς που δεν έπρεπε».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ που ήταν στο γήπεδο: «Στα χρόνια που είμαι στον ΠΑΟΚ, πρώτη φορά η ομάδα χάνει έτσι και ο κόσμος την επευφημεί. Δεν ξέρω πόσοι είναι μαζί μας, αλλά μας δίνουν δύναμη…»