Δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα ο Παναθηναϊκός στο εκτός έδρας ματς με τον Άρη και μετά το τέλος του αγώνα στο «Nick Galis Hall» οι «πράσινοι» αποθεώθηκαν από πάνω από 100 φιλάθλους τους.
Διαβάστε επίσης...
Κώστας Σλούκας, Κέντρικ Ναν και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ είχαν την τιμητική τους σε ό,τι αφορά τις selfies και τα αυτόγραφα, ενώ ήταν πολλά τα παιδιά που έσπευσαν να καταγράψουν σημαντικές στιγμές με τους παίκτες των πρωταθλητών Ευρώπης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρχαν και μικρά παιδιά με φανέλες του ΠΑΟ και εντός του γηπέδου, πάνω από τον πάγκο του Εργκίν Αταμάν.
#PAOFans in Thessaloniki chanting outside of Nick Galis Hall! @kos_slou & @nunnbetter_ #WeTheGreens #paobcaktor #LiveTheGreenMagic #Club1908 #OneClubOneApp pic.twitter.com/53VN6OSSuN
— Panathinaikos BC (@Paobcgr) March 17, 2025