Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Χτυπάει" Έλληνα άσο ο ΠΑΟ - "Κλοπή" από μεγάλη ομάδα - Χάνεται τεράστιο ταλέντο για το Τριφύλλι!
Μπάσκετ
| 2021-04-20 21:31:00

"Χτυπάει" Έλληνα άσο ο ΠΑΟ - "Κλοπή" από μεγάλη ομάδα - Χάνεται τεράστιο ταλέντο για το Τριφύλλι!

του Pick n' Scroll
"Χτυπάει" Έλληνα άσο ο ΠΑΟ - "Κλοπή" από μεγάλη ομάδα - Χάνεται τεράστιο ταλέντο για το Τριφύλλι!

Τα δύο νέα ονόματα στην πράσινη λίστα και η τεράστια αποτυχία. Πώς και γιατί... αγνοείται ένας εξαιρετικός νεαρός αθλητής και ποια η πρώτη μεταγραφή που θα κυνηγήσουν οι Πράσινοι το καλοκαίρι. Έρχεται στο ΟΑΚΑ και φεύγει δανεικός.

Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός έκανε επίδειξη δύναμης στο Ιβανώφειο, κερδίζοντας τον Ηρακλή με 100-66 και κλειδώνοντας έτσι την πρωτιά στην κανονική περίοδο της Α1.

Το εύκολο του πράγματος έδωσε την ευκαιρία στον Οντεντ Κάτας να δώσει χρόνο συμμετοχής στον 17χρονο, Λευτέρη Μαντζούκα, ο οποίος είναι από τις μεγαλύτερες προοπτικές του ελληνικού μπάσκετ. Ο Γιαννιώτης φόργουορντ ήταν θετικός στα 11 λεπτά, που έπαιξε, αλλά προς το τέλος τραυματίστηκε και αποχώρησε. Είναι ένας παίκτης, που θα μας απασχολεί για πολλά χρόνια, καθώς τα προσόντα του είναι ξεχωριστά.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του θα προσπαθήσει το καλοκαίρι να πάρει έναν ακόμη Ελληνα, που να έχει προοπτική. Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος και ο Νίκος Χουγκάζ είναι στο στόχαστρό του με την κάθε περίπτωση να είναι διαφορετική. Ο Ρογκαβόπουλος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ, καθώς του οφείλονται πολλά χρήματα. Θέλει, όμως, να πάει σε μία ομάδα, που να έχει ρόλο και αρκετό χρόνο συμμετοχής. Κάτι, που ο Παναθηναϊκός δεν είναι σε θέση να του δώσει.

Ο Χουγκάζ από την πλευρά του κάνει πολύ καλή σεζόν με τον Ιωνικό Νικαίας και ο Παναθηναϊκός έχει κυκλώσει το όνομά του. Και ο Χουγκάζ θα θέλει του χρόνου μία ομάδα με χρόνο και χώρο, αλλά οι «πράσινοι» μπορούν να τον πάρουν και να τον αφήσουν για μία ακόμη χρονιά στην ομάδα της Νίκαιας ως δανεικό. ‘Η να τον πάρουν και να τον δώσουν σε κάποια άλλη ομάδα, όπου θα έχει χρόνο συμμετοχής ο 20χρονος φόργουορντ.

Όπως και να έχει, ο εξάστερος κάνει κινήσεις, ώστε να πάρει έναν ακόμη ελπιδοφόρο παίκτη, καθώς μάλιστα δεν του βγαίνει και η περίπτωση του Γιώργου Καλαϊτζάκη, που εδώ και πολλά παιχνίδια αγνοείται. Χωρίς να είναι τραυματίας ή κάτι άλλο. Οι «πράσινοι» θέλουν να φρεσκάρουν τον ελληνικό τους κορμό, η κίνηση του Μαντζούκα ήταν εξαιρετική, αλλά ξέρουν ότι θα πρέπει να γίνει τουλάχιστον μία ακόμη, ώστε τα πράγματα να κυλούν έτσι όπως πρέπει να κυλούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το μεγαλύτερο ταλέντο της Ελλάδας στο ΟΑΚΑ - Τον.. χτίζουν στον ΠΑΟ - Πώς τον "έκλεψε" από Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags