Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Το μεγαλύτερο ταλέντο της Ελλάδας στο ΟΑΚΑ - Τον.. χτίζουν στον ΠΑΟ - Πώς τον "έκλεψε" από Ολυμπιακό
| 2021-04-20 11:30:00

Το μεγαλύτερο ταλέντο της Ελλάδας στο ΟΑΚΑ - Τον.. χτίζουν στον ΠΑΟ - Πώς τον "έκλεψε" από Ολυμπιακό

Το μεγαλύτερο ταλέντο της Ελλάδας στο ΟΑΚΑ - Τον.. χτίζουν στον ΠΑΟ - Πώς τον "έκλεψε" από Ολυμπιακό

Σε ένα βράδυ έβγαλε τα ερυθρόλευκα και φόρεσε τα πράσινα. Οι... φωνές για την αδικία του Κάτας και τον κίνδυνο να χαθεί και το πλάνο που έχουν στο Τριφύλλι για το μεγαλύτερο project αυτή τη στιγμή στο ελληνικό μπάσκετ. Θέλουν να βγάλουν τον "νέο Μήτογλου"!
 

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για τη μη συχνή χρησιμοποίηση του Λευτέρη Μαντζούκα. Αρκετοί ξεχνούν ότι το μεγαλύτερο πρότζεκτ του ελληνικού μπάσκετ αυτή τη στιγμή, βρίσκεται μόλις στα 17 του έτη. Ούτε χρόνο έχει χάσει, ούτε τίποτα ουσιαστικά.

Στον Παναθηναϊκό έχουν ένα συγκεκριμένο πλάνο αξιοποίησης για τον παίκτη. Αυτό το πλάνο, άλλωστε, είναι που τον έπεισε να υπογράψει και να βάλει τα πράσινα, αντί τα ερυθρόλευκα. 

Για την ακρίβεια στην περίπτωση Μαντζούκα θα ακολουθηθεί παρόμοιο πλάνο με το αντίστοιχο του Μήτογλου. Ο ρόλος τους 17χρονου φόργουορντ θα μεγαλώνει σταδιακά, μέχρι να φτάσει στο σημείο να μπορεί να αποτελέσει τη βασική επιλογή στη θέση του. Όπως ακριβώς, δηλαδή, γίνεται τώρα με τον Ντίνο Μήτογλου. 

Το κοινό "αιώνιο" ενδιαφέρον 

Ακόμη ένα κοινό σημείο Μαντζούκα και Μήτογλου, αποτελεί η... μάχη που έδωσαν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός για να τους αποκτήσουν. 

Αρχικά στην περίπτωση Μήτογλου ο Ολυμπιακός είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον παίκτη, την περίοδο που εκείνος φοιτούσε στο κολλέγιο Wake Forest της Αμερικής. Ενώ τα ρεπορτάζ της εποχής ήθελαν τον ταλαντούχο φόργουορντ να προβάρει τότε τα ερυθρόλευκα, ο Παναθηναϊκός έκανε την κίνηση ματ και τον έντυσε με συνοπτικές διαδικασίες στα πράσινα!

Παρόμοιο και το story του Μαντζούκα! Από πέρσι υπήρχε μια βεβαιότητα ότι ο μικρός έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό, παραμένοντας στον Προμηθέα για να πάρει εμπειρίες και παιχνίδια. Σε ένα βράδυ ο Παναθηναϊκός όχι απλά συμφώνησε με Προμηθέα Πατρών και παίκτη, αλλά ανακοίνωσε κιόλας τη μεταγραφή του στον "Εξάστερο" με πολυετές συμβόλαιο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μάχη" Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού για Αντετοκούνμπο - Εξελίξεις με Θανάση - Τέλος το συμβόλαιο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags