Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Μάχη" Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού για Αντετοκούνμπο - Εξελίξεις με Θανάση - Τέλος το συμβόλαιο!
Μπάσκετ
| 2021-04-19 22:49:00

"Μάχη" Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού για Αντετοκούνμπο - Εξελίξεις με Θανάση - Τέλος το συμβόλαιο!

του Pick n' Scroll
"Μάχη" Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού για Αντετοκούνμπο - Εξελίξεις με Θανάση - Τέλος το συμβόλαιο!

Το μεγάλο... μπαμ του καλοκαιριού από την οικογένεια Αντετοκούνμπο. Μπορεί να μην είναι ο Θανάσης όμως, που μένει ελεύθερος από τους Μπακς αλλά θέλει ακόμα ΝΒΑ. Στην αγορά της Ευρώπης μπορεί να βγει ο Κώστας, που αποτελεί εξαιρετική λύση και είναι Έλληνας.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ένας Ελληνας παίκτης, το όνομα του οποίου δεν έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό για την επόμενη σεζόν, είναι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. Και όμως ο 29χρονος φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς στο τέλος της τρέχουσας σεζόν θα είναι ελεύθερος, καθώς λήγει το συμβόλαιό του.

Ο μεγάλος Αντετοκούνμπο, πάντως, περνάει τέλεια στο Μιλγουόκι και στο ΝΒΑ. Είναι δίπλα στον αδερφό του, Γιάννη, και γενικότερα στην οικογένειά του, παίζει σε μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι οι Μπακς, πλέον παίρνει χρόνο συμμετοχής και έχει τον ρόλο του, ενώ είναι άλλη λάμψη το να παίζεις στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Να είσαι συνέχεια μέσα στα λαμπερά φώτα της δημοσιότητας. Το μέλλον κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει, ο Θανάσης θα ήταν αγωνιστικά ταμάμ για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, αλλά όλα δείχνουν ότι και τα επόμενα χρόνια θα είναι στο ΝΒΑ.

Κάτι, που δεν μπορεί κανείς να πει με την ίδια σιγουριά για τον Κώστα Αντετοκούνμπο, του οποίου επίσης λήγει το συμβόλαιο το καλοκαίρι. Ο Κώστας παίζει ελάχιστα στους Λέικερς, γενικώς έχει παίξει ελάχιστα μέχρι στιγμής στην καριέρα του και κάποτε θα πρέπει να αποφασίσει να πάει σε μία ομάδα με ρόλο και χρόνο συμμετοχής. Κάτι, που μπορεί να του δώσει μόνο η Ευρώπη, καθώς το ΝΒΑ δεν είναι για τα δικά του δεδομένα. Όχι για να παίζει 3-4 λεπτά, αυτό το μπορούν όλοι, αλλά για να είναι σε μία ομάδα και να έχει ευθύνη, να έχει ρόλο. Δεν είναι έτοιμος για κάτι τέτοιο αν και δεν είναι μικρός. Πλέον πάει στα 24 του χρόνια.

Αν αποφασίσει να κάνει το βήμα για την Ευρώπη, είναι σίγουρο ότι και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα ασχοληθούν, αφού αμφότεροι ψάχνουν τους καλούς Ελληνες με το κυάλι. Και αν ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν είναι έτοιμος για το ΝΒΑ, για το επίπεδο των «αιωνίων» πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι μπορεί να δώσει λύσεις, ερχόμενος από τον πάγκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτόν θέλει από Ελλάδα ο Μπαρτζώκας - Συζητήσεις με Σπανούλη - Τρελό… χουνέρι σε Παναθηναϊκό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags