Ο Δημήτρης Πρίφτης είναι κλεισμένος στο γραφείο του και ψάχνει τις καλύτερες δυνατές λύσεις για το ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Μέχρι τώρα έχουν δοθεί τα χέρια με τον Κέντρικ Πέρι, είναι διαδικαστικό πλέον το θέμα της απόκτησης του Νίκου Χουγκάζ από τον Ιωνικό, ενώ είναι σε πολύ καλό επίπεδο το θέμα της μεταγραφής του Κέβιν Χέρβεϊ.

Παράλληλα, επίσης είναι σε πολύ καλό δρόμο το μεγάλο κεφάλαιο, που έχει να κάνει με την παραμονή στο ΟΑΚΑ του Ιωάννη Παπαπέτρου. Η Μπαρτσελόνα τον έχει στη λίστα της, αλλά όλα δείχνουν ότι ο 27χρονος φόργουορντ θα είναι και για τα επόμενα χρόνια παίκτης του «τριφυλλιού».

Εκείνο, που προβληματίζει πολύ τον Πρίφτη είναι το θέμα του βασικού πλέι-μέικερ, καθώς δεν υπάρχουν πολλές ικανοποιητικές λύσεις στην αγορά. Το όνομα του Νέιτ Ουόλτερς της Ούνιξ Καζάν είναι ένα από αυτά, που σκέφτεται ο προπονητής του Παναθηναϊκού, αλλά δεν το έχει προκρίνει.

Παρότι δεν είναι εύκολη υπόθεση, υπάρχει στο μυαλό το ενδεχόμενο να γίνει προσπάθεια για τον Λορέντζο Μπράουν, που έμεινε ελεύθερος από την Φενέρ. Ο Μπράουν είναι παίκτης, που είχε απασχολήσει και πέρυσι.

Επίσης, οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν ρίξει τα δίχτυα τους και στην Κίνα, εκεί, όπου υπάρχουν περισσότερες λύσεις, αλλά και πιο ακριβές. Ψάχνουν μήπως βρουν ευκαιρία, που δεν θα μπορούσαν να βρουν άλλες εποχές.

Ακούστηκε επίσης και το όνομα του Τζέισον Γκρέιντζερ, που ήταν φέτος στην Αλμπα. Ο έμπειρος πλέι-μέικερ έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στην Ευρωλίγκα, ήταν μάλιστα εξαιρετικός και στα πρόσφατα παιχνίδια της Ουρουγουάης στο Προολυμπιακό, αλλά είναι κι ένας παίκτης με δύσκολο ιατρικό φάκελο. Και είναι δύσκολο ο Πρίφτης να πάει σε μια λύση, που έχει ποιότητα, έχει, όμως, και μεγάλο ρίσκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μάχη" ΠΑΟ-Ολυμπιακού για κορυφαίο Έλληνα - Αυτός έρχεται ΟΑΚΑ - Τρελή έκπληξη με πρώην της ΑΕΚ