Ο Παναθηναϊκός όλα δείχνουν ότι θα κρατήσει τόσο τον Λεωνίδα Κασελάκη όσο και τον Λευτέρη Μποχωρίδη. Είναι παίκτες, που έβγαλαν και με το παραπάνω το συμβόλαιό τους, παίζοντας με πάθος για την «πράσινη» φανέλα. Δεν έχουν τα προσόντα και το ταλέντο του Παπαπέτρου, ερχόμενοι, όμως, από τον πάγκο είναι σίγουρο ότι θα δώσουν το 100% των δυνάμεών τους.

Ο Παναθηναϊκός, πάντως, έχει σκοπό να πάρει κι άλλους Ελληνες παίκτες. Δεν αναφέρουμε τον Χουγκάζ, που είναι γνωστό το όνομά του εδώ και καιρό, μιλάμε για άλλους Ελληνες στην θέση «4» και στην θέση «5».

Ο μεγάλος στόχος είναι ο Κώστας Αντετοκούνμπο, αλλά η περίπτωσή του είναι δύσκολη, καθώς μάλιστα στη μάχη έχει μπει και ο Ολυμπιακός. Αν δεν κάτσει του Αντετοκούνμπο, είναι πιθανό το ενδιαφέρον να στραφεί στον Βασίλη Καββαδά, που στα 30 του χρόνια είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Κάτι, που έδειξε και πριν από λίγες ώρες απέναντι στους NBAers του Καναδά. Στην λίστα υπάρχει και το όνομα του Δημήτρη Κακλαμανάκη, που έχει μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ. Οποιος και να αποκτηθεί, θα είναι ο τρίτος σέντερ.

Στην θέση «4» υπάρχει το όνομα του Χουγκάζ, αλλά ολοένα και περισσότερο ακούγεται το όνομα του Λίνου Χρυσικόπουλου. Ο έμπειρος παίκτης, που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ, είναι εγγύηση, τουλάχιστον στο επιθετικό κομμάτι. Το σουτ του είναι αξιόπιστο και γενικώς είναι ένας φόργουορντ, που στα 29 του είναι ικανοποιητικός για να έρχεται από το βάθος του πάγκου στο επίπεδο της Ευρωλίγκας.

Κάποια στιγμή είχε πέσει στο τραπέζι και το όνομα του Ναζ Μήτρου-Λονγκ. Το πρόβλημα στην περίπτωσή του ομογενή γκαρντ είναι ότι θα χρειαστεί χρόνος για να βγει το διαβατήριο του και ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να περιμένει. Ο Παναθηναϊκός άλλωστε έχει και την υπόθεση του Σαντ-Ρος, στον οποίο επίσης θέλει να βγάλει ελληνικό διαβατήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  "Θα φύγουν από Παναθηναϊκό - Θηρίο ο Θανάσης, θα είναι πρωταγωνιστής - Αυτοί οι δύο είναι αστέρια"