Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Θα φύγουν από Παναθηναϊκό - Θηρίο ο Θανάσης, θα είναι πρωταγωνιστής - Αυτοί οι δύο είναι αστέρια"
Μπάσκετ
| 2021-06-30 18:09:00

"Θα φύγουν από Παναθηναϊκό - Θηρίο ο Θανάσης, θα είναι πρωταγωνιστής - Αυτοί οι δύο είναι αστέρια"

του Γιώργου Κτενά
"Θα φύγουν από Παναθηναϊκό - Θηρίο ο Θανάσης, θα είναι πρωταγωνιστής - Αυτοί οι δύο είναι αστέρια"

Οι μεταγραφές για το Τριφύλλι, οι επιστροφές και οι αποχωρήσεις. Παλαίμαχος άσος των Πράσινων και γνωστός μπασκετάνθρωπος, μιλάει για την έλευση Πρίφτη, για το νέο ρόστερ και τις προσθήκες που χρειάζεται ο σύλλογος. Γιατί είναι τόσο σημαντική η επιστροφή του Θανάση Αντετοκούνμπο;

Παναθηναϊκός: Για την επόμενη μέρα των Πράσινων, τόσο σε επίπεδο ρόστερ όσο και για το θέμα τού Δημήτρη Πρίφτη που είναι στο προσκήνιο, μίλησε στο sportdog ο Ανδρέας Παπαντωνίου.

Παλαίμαχος άσος των Πράσινων και γνωστός μπασκετάνθρωπος, ο κύριος Παπαντωνίου αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Μήτογλου, αλλά και στα ονόματα των Μήτρου Λονγκ, Κώστα και Θανάση Αντετοκούνμπο και Λαπροβίτολα που φαίνεται ότι απασχολούν το Τριφύλλι.

"Θα φύγουν από τον Παναθηναϊκό - Δεν φτάνει ένας Παπαπέτρου - Τους αποχαιρετάει γιατί..."

"Αυτά τα παιδιά, όπως ο Μήτογλου, αν δεν μπορείς να τα ικανοποιήσεις, δεν θα καθίσουν. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να τους ικανοποιήσει οικονομικά και αγωνιστικά, γιατί έχουν φιλοδοξίες για καλύτερα πράγματα. Ήταν δομημένος να πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα, από τη στιγμή που αδυνατεί να ικανοποιήσει τους στόχους και τις επιθυμίες των πρωτοκλασάτων παικτών, τους αποχαιρετάει", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο Α. Παπαντωνίου.

Τι βλέπετε για την περίπτωση του Παπαπέτρου;

"Δεν φτάνει ένας Παπαπέτρου, πρέπει να δούμε ποιο είναι το σχέδιο, ποιες είναι οι δυνατότητες της ομάδας. Ωραία, να μείνει, ναι, αλλά μόνος του; Τι γίνεται με τα άλλα παιδιά, με τον Νέντοβιτς, με τον Παπαγιάννη. Εκτός αν υπάρχει σχέδιο για να φέρουν παίκτες".

"Πού είναι ο Χαραλαμπόπουλος και ο Λούντζης; - Θηρίο ο Θανάσης - Αυτοί οι δύο είναι αστέρια"

Ένα από τα πρώτα ονόματα που έχουν ακουστεί για αυτούς που θα έρθουν, είναι ο Χουγκάζ. Ως λύση για το μέλλον αλλά και για να ενισχύσει τον ελληνικό κορμό.

"Και πριν από χρόνια πήρε όλα τα παιδάκια που είχαν μέλλον και ταλέντο, τους οποίους ποτέ όμως δεν τους αξιοποίησε. Πού είναι ο Χαραλαμπόπουλος, για παράδειγμα; Κανένα παιδί δεν έπαιξε, όπως ο Λούντζης για παράδειγμα που έχει μέλλον στο ελληνικό μπάσκετ. Να τον πάρει τον Χουγκάζ, αλλά τι να τον κάνει; Πρέπει να ασχοληθείς μαζί του, να τους βελτιώσεις τους νέους αθλητές, κανείς δεν παίζει μόνος τους. Χρειάζεται σχέδιο, οργάνωση και δουλεια για να αποδώσουν τα νέα παιδιά. Ο Παναθηναϊκός, όπως και ο Ολυμπιακός, θέλουν έτοιμους παίκτες και να προχωρούν έτσι".

Υπάρχeι το ρεπορτάζ το όνομα του Κώστα Αντετοκούνμπο, όπως και του Θανάση.

"Έχει ταλέντο αλλά θέλει να εξελιχθεί κι αυτός. Πρέπει να ασχοληθούν μαζί του. Ο Θανάσης μακάρι να γυρίσει, είναι θηρίο, είναι δύναμη, ψυχή, μακάρι να γυρίσει. Πρωταγωνιστής θα είναι αν έρθει, με αυτή τη δύναμη, τη φλόγα, την αγωνιστικότητα, θα είναι μεγάλη υπόθεση για τον Παναθηναϊκό αν καταφέρει να τον αποκτήσει ξανά".

"Έχουμε υπομονή για Πρίφτη; - Να τον φέρουν, αν... - Καλή λύση για την επόμενη μέρα"

Τα ονόματα των Μήτρου Λονγκ και του Λαπροβίτολα που υπάρχουν στο ρεπορτάζ, πώς τα σχολιάζετε;

"Μακάρι να έρθουν αυτοί οι παίκτες, είναι αστέρια, αλλά θα καταφέρουν να τους φέρουν;".

Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια για τον Πρίφτη

"Το ζήτημα δεν είναι αν ήρθε ο Πρίφτης, αλλά αν έχουμε την υπομονή για να τον κρατήσουμε τον Πρίφτη ή με το πρώτο που θα στραβώσει κάποιο αποτέλεσμα θα τον διώξουν; Αυτός έδειξε ότι έκανε δουλειά εκεί που ήταν, αλλά έμεινε για χρόνια. Αν έχουν υπομονή, είναι προπονητής, καλή λύση για την επόμενη μέρα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παικταρά του Πασκουάλ θέλει ο Πρίφτης - Διαφορά με Ουάιτ, κλείνει τέσσερις ψηλούς - Σκάει ανακοίνωση

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags