Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τρέλα... Χεζόνια ο Καντέρ, δεν τα παρατάει - Έρχεται και τζάμπα στον ΠΑΟ - Πάνω από 100 εκατομμύρια!
Μπάσκετ
| 2022-02-15 21:30:00

Τρέλα... Χεζόνια ο Καντέρ, δεν τα παρατάει- Έρχεται και τζάμπα στον ΠΑΟ- Πάνω από 100 εκατομμύρια!

του Pick n' Scroll
Τρέλα... Χεζόνια ο Καντέρ, δεν τα παρατάει- Έρχεται και τζάμπα στον ΠΑΟ- Πάνω από 100 εκατομμύρια!

Γιατί φεύγει από το ΝΒΑ και οι πιθανότητες να έρθει στο Τριφύλλι παρότι η ΚΑΕ δεν έχει χρήματα να τον πληρώσει. Ο λόγος που μπορεί να έρθει να παίξει στην Ελλάδα με ένα συμβολικό ποσό και η επιλογή του να πηγαίνει κόντρα σε όλους...

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του την πρόκληση του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά εδώ και λίγες ώρες τον κόσμο της ομάδας απασχολεί το αν υπάρχει περίπτωση να φορέσει την φανέλα με το «τριφύλλι» ο Τούρκος NBAer, Ενές Καντέρ Φρίντομ.

Ο δυναμικός σέντερ «κόπηκε» από τους Χιούστον Ρόκετς και όλα δείχνουν ότι ο κύκλος του στο ΝΒΑ ολοκληρώθηκε, αφού στα 29 του έχει βαρύνει και ειδικά οι αμυντικές του επιδόσεις δεν ταιριάζουν με τις απαιτήσεις του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου. Ετσι το πιο πιθανό είναι να πάει να παίξει σε κάποια ευρωπαϊκή ομάδα με την μεγάλη του επιθυμία να είναι να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό.

Το απόγευμα, όμως, από την ΚΑΕ διαμήνυσαν μέσες άκρες ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, τουλάχιστον τώρα. Βεβαίως πολλά πράγματα είναι και θέματα τακτικής, άλλωστε οι «πράσινοι» αυτή την εβδομάδα έχουν το μυαλό τους μόνο και μόνο πως θα πάρουν την κούπα στο Ηράκλειο.

Όπως έχουμε αντιληφθεί όλα αυτά τα χρόνια, ο Ενές Καντέρ Φρίντομ δεν είναι άνθρωπος, που το βάζει κάτω. Και δεν αποκλείεται στο άμεσο μέλλον να πάρει το αεροπλάνο και να έρθει στη χώρα μας. Είναι ένας τύπος, που πάντα πάει αντίθετα στο κατεστημένο και αυτό το έχουμε δει σε πολλές εκδοχές κατά το παρελθόν με τις τοποθετήσεις, που έχει κάνει.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός δεν έχει χρήματα να κάνει μία επιπλέον μεταγραφή, αλλά είπαμε ότι με τον Καντέρ Φρίντομ δεν μπορείς να βγάλεις άκρη εύκολα. Μπορεί, δηλαδή, να έρθει να παίξει μέχρι το τέλος της χρονιάς δωρεάν. Αλλωστε στο ΝΒΑ έχει βγάλει του κόσμου τα λεφτά και πιο συγκεκριμένα από το 2011, που βρισκόταν εκεί, οι αποδοχές του ξεπέρασαν τα 100 εκ. δολάρια. Αν παίξει και τρεις μήνες τζάμπα, δηλαδή, ή με ένα υποτυπώδες ποσό, δεν θα πάθει και τίποτα μπροστά μάλιστα στην τρέλα του να ακολουθήσει την τρέλα του Χεζόνια και να φορέσει κι αυτός την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Η ΚΑΕ είπε απολύτως λογικά αυτά, που είπε το απόγευμα, μάλλον, όμως, δεν πρέπει να το τελειώσουμε από τώρα το θέμα μετακόμισης του Καντέρ Φρίντομ στον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με… μεταγραφή στο Final 4 o ΠΑΟ - Έτσι θα χτυπήσει Ολυμπιακό - Τεράστια απουσία για Μπαρτζώκα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags