Παναθηναϊκός: Οι αποχωρήσεις παικταράδων από τις ρωσικές ομάδες λόγω του πολέμου συνεχίζονται. Πριν από μερικές ώρες έγινε γνωστό ότι η Ούνιξ Καζάν χώρισε τα τσανάκια της με τον Τζον Μπράουν, έναν από τους πιο χρήσιμους πάουερ-φόργουορντ της τρέχουσας Ευρωλίγκας.

Με το που έγινε γνωστή η είδηση, ο κόσμος του Παναθηναϊκού άρχισε να ρωτάει από δω και από εκεί αν η αγαπημένη του ομάδα θα ενδιαφερθεί για τον Αμερικάνο παίκτη. Είναι ψηλός, που αρέσει πολύ για τον βασικό λόγο ότι δεν ασχολείται μόνο με το σκοράρισμα. Κάνει πολλές δουλειές μέσα στο παρκέ και διακρίνεται πάνω από όλα για την φοβερή του άμυνα.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ρωτάει για τον Μπράουν για τον επιπλέον λόγο ότι πρόκειται για ανακάλυψη του Δημήτρη Πρίφτη. Ο Έλληνας προπονητής είχε πάρει τον Αμερικάνο πάουερ-φόργουορντ στην Ούνιξ Καζάν το καλοκαίρι του 2020, προερχόμενο από την Μπρίντιζι. Στην ιταλική ομάδα ελάχιστοι ήξεραν τον Μπράουν, ειδικά φέτος, όμως, τον έμαθαν για τα καλά.

Προς το παρόν, πάντως, δεν υπάρχει κάτι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μπράουν. Οι «πράσινοι» είχαν ασχοληθεί πριν από μέρες με το ενδεχόμενο απόκτησης γκαρντ, αλλά δεν το προχώρησαν. Είχε ακουστεί και το όνομα του Κόνερ Φράνκαμπ, που τελικά πήγε στον Προμηθέα.

Τα δεδομένα για μεταγραφή του Παναθηναϊκού είναι πιθανό να αλλάξουν μόνο αν υπάρξει ήττα την Δευτέρα από τον Ολυμπιακό. Αλλά και πάλι θεωρείται δύσκολο οι πρωταθλητές Ελλάδας να πάνε για ψηλό. Αν αποφασίσουν μεταγραφή, θα πάνε για γκαρντ καθώς μάλιστα η κίνηση με τον Στέφαν Γιόβιτς δεν έχει αποδώσει ακόμα.

Οσον αφορά στον Τζον Μπράουν, δεν θα δυσκολευτεί να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ηδη πολλές ομάδες του έχουν χτυπήσει την πόρτα και δεν θα αργήσει να ανακοινωθεί ποια από αυτές θα τον κάνει δικό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι νέοι... Σλούκας-Καλάθης - Η "εκτόξευση" Μουράτου, η ταλεντάρα του Τόμιτς και το πουλέν Πεδουλάκη